Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας – Παράσχος: “Θέλαμε να αποφύγουμε τον ΠΑΟΚ”

Κύπελλο Ελλάδας – Παράσχος: “Θέλαμε να αποφύγουμε τον ΠΑΟΚ”
ΦΩΤΟ intime

Ο Αστέρας Τρίπολης κληρώθηκε τελικά με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, γεγονός που δεν ευχαρίστησε κανέναν στην ομάδα, όπως δήλωσε ο προπονητής των Αρκάδων, Γιώργος Παράσχος.

Αισιόδοξος για την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης επί του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε μετά την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Γιώργος Παράσχος, παρότι παραδέχθηκε ότι δεν ήθελε ως αντίπαλο τον Δικέφαλο του Βορρά.

Αντίθετα, ο Ματία Ινγκλέσιας στάθηκε περισσότερο στο κίνητρο που δίνει στους παίκτες μία μεγάλη κόντρα όπως αυτή κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Παράσχου

«Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να αποφύγουμε τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Μέχρι τους αγώνες της ημιτελικής φάσης, πιστεύω ότι θα έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας.

Επειδή στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση και να πάμε εμείς στον τελικό. Ίσως ακούγεται αισιόδοξο αυτό που λέω, αλλά εγώ το πιστεύω.

Θεωρώ ότι είναι θετικό πως το πρώτο παιχνίδι θα γίνει εκτός έδρας. Αν μπορέσουμε και πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα του αντιπάλου, στην έδρα μας θα έχουμε τρόπους για να διεκδικήσουμε την πρόκριση.

Οι δηλώσεις του Ινγκλέσιας

«Γνωρίζαμε ότι έτσι κι αλλιώς θα είχαμε δύσκολο έργο. Δεν είναι τυχαίο που έχουμε φτάσει ως εδώ και οι τέσσερις ομάδες. Εμείς είμαστε μια ταπεινή ομάδα. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και μακάρι να φτάσουμε στον τελικό, γιατί είναι ένας από τους στόχους που είχαμε από την αρχή. Θα τα δώσουμε όλα. Είναι όμορφο, γουστάρουμε για να το πω έτσι που θα παίξουμε ημιτελικά με μια μεγάλη ομάδα. Είναι κίνητρο για εμάς».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις