Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: “Τεσσάρες” για Λεβαδειακό και ΑΕΛ!

Κύπελλο Ελλάδας: “Τεσσάρες” για Λεβαδειακό και ΑΕΛ!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Εύκολες νίκες για Λεβαδειακό και Λάρισα επί Άρη Βάλτου και Ηροδότου αντίστοιχα, στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις δύο ομάδες της Superleague να παίρνουν τις πρώτες τους νίκες στη διοργάνωση, με τεσσάρες.

Ο Λεβαδειακός ήταν εμφανώς ανώτερος από τον Άρη Βάλτου στο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας και πήρε εύκολα την πρώτη του νίκη στον 5ο όμιλο της διοργάνωσης με 4-0.

Οι Βοιωτοί άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον Στανόγεβιτς (27΄) και μετέτρεψαν σε θρίαμβο το ματς, στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, με γκολ των  Ιωαννίδη (77΄) Λιάγκα (83΄) και Μητρόπουλου (88΄).

Οι ενδεκάδες στο Λεβαδειακός – Άρης Βάλτου

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Χατζηλάμπρου, Κρνέτα, Φαβάρο, Παντελιάδης, Όμο, Καθάριος, Σαβατόνγκο, Στανόγεβιτς (66΄ Μητρόπουλος), Νανγκίς (66΄ Μαρκόβσκι), Ιωαννίδης.
Άρης Βάλτου: Αμουτζάκης, Μίλερ, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Μπουντακίδης, Ταχτσίδης, Δόντσος, Σαριγιαννίδης, Κρασώνης, Γκέκας, Σιχλοιμίρης.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

Ολυμπιακός 3 (1 παιχνίδι)

Λεβαδειακός 3 (2 παιχνίδια)

Παναχαϊκή 3 (1 παιχνίδι)

Άρης Αβάτου 0 (2 παιχνίδια)

Πρώτη νίκη και για τη Λάρισα στον στον 8ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδα, με την ΑΕΛ να επικρατεί του Ηροδότου με το ευρύ 4-, που της δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι «βυσσινί» ήταν καλύτεροι  σε όλο το ματς, είχαν δοκάρι με τον Μπαργκάν στο 5ο λεπτό και άνοιξαν το σκορ στο 22′ με τον Νούνιτς πριν διευρύνουν τη νίκη τους στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπαργκάν ήταν ο πρωταγωνιστής σκοράροντας δύο φορές στον αγώνα (56′ και 62′), ενώ δεύτερο γκολ πέτυχε και ο Νούνιτς στο 68′, για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι στο 79′ με τον Μασάδο, από το σημείο του πέναλτι.

Οι συνθέσεις στο ΑΕΛ – Ηρόδοτος

ΑΕΛ: Παϊτέρης, Μπέρτος, Γκόλιας, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας (75′ Πινακάς), Φατιόν, Κοέφ (60′ Χοτζάλι), Νούνιτς, Νούσιος, Μπαργκάν (66′ Φρίουι).

Ηρόδοτος: Κουράκης, Προβιδάκης (73′ Δαμιανάκης), Κασαπάκης, Κοντογιάννης, Μπάμπης, Φραγκουλάκης (71′ Αργκιλέσι), Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Μασάδο, Κωνσταντινίδης (66′ Αμαραντίδης), Μάκο.

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

Πανιώνιος 3 (1 παιχνίδι)

Λάρισα 3 (2 παιχνίδια)

Απόλλων Πόντου 3 (1 παιχνίδι)

Ηρόδοτος 0 (2 παιχνίδια)

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις