Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδος, Παναθηναϊκός: Ανατροπή και νίκη στις καθυστερήσεις!

Κύπελλο Ελλάδος, Παναθηναϊκός: Ανατροπή και νίκη στις καθυστερήσεις!

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού… δεν ήταν κάποιο φόβητρο, αλλά πρώτον έπαιζε στο θεσμό των εκπλήξεων, δεύτερον η ενδεκάδα ήταν καινούργια και τρίτον το «τριφύλλι» πήρε διπλό και εκτός Αθηνών κερδίζοντας την Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1.

Υπό βροχή και σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο οι «πράσινοι» τα κατάφεραν στις καθυστερήσεις με το γκολ του Μόλινς και πήραν τη νίκη ολοκληρώνοντας την ανατροπή. Ο Μόλινς και ο Λουντ μπήκαν ως αλλαγή, καθώς ο Ουζουνίδης διέκρινε ότι φάνηκε η απουσία των έμπειρων παικτών.

Η Αναγέννηση το πάλεψε πολύ και ήταν αξιόμαχη και άνοιξε το σκορ νωρός. Στο 14′ ο έφυγε από τ’ αριστερά, έβγαλε στον Πλαβούκο που με πλασέ έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς ως το 30′ και έπειτα ο Παναθηναϊκός άρχισε να κάνει το παιχνίδι του.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Στο 47’, ο Μουνιέ έδωσε αριστερά στον αμαρκάριστο Χατζηγιοβάνη, αλλά αυτός αστόχησε. Το γκολ που έψαχναν οι «πράσινοι» ήρθε στο 50′. Ο Γιόχανσον έβγακε τη σέντρα και ο Μουνιέ με κεφαλιά «έγραψε» το 1-1.

Η αγωνία του Ουζουνίδη ήταν έκδηλη… Εμενε στη βροχή, έγινε «παπί» και στιγμή δεν πήγε στον πάγκο για την αποφύγει.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να φτιάξει κλασική ευκαιρία έως τις καθυστερήσεις. Τότε, ο Λουντ έβγαλε στον Μολίνς βρέθηκε που απέφυγε τους αντίπαλους αμυντικούς και έκανε το 2-1!

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινούπολος, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σούντουρα, Σταματάκης, Μπιτέλης (69’ Μασούρας), Πλαβούκος (52’ Χαντζάρας), Τζέκος (83’ Κονέ), Ποζατζίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Ευαγγέλου, Αυλωνίτης, Ινσούα, Καμπέσας, Δώνης (77’ Μπουζούκης), Σιλά, Χατζηγιοβάνης (59’ Λουντ), Μουνιέ, Πίσπας (66’ Μολίνς)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις