Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κύπελλο: Επεισοδιακή πρόκριση για Ολυμπιακό στην Πάτρα

Κύπελλο: Επεισοδιακή πρόκριση για Ολυμπιακό στην Πάτρα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Παναχαϊκής με 2-0 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, και πήρε την πρόκριση για τους “16” του θεσμού.

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την Πάτρα, επικρατώντας της Παναχαϊκής με 2-0, για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Έτσι, η ομάδα του Μαρτίνς έφτασε τους έξι βαθμούς στον πέμπτο όμιλο κι εξασφάλισε μαθηματικά την πρόκριση της στους “16” της διοργάνωσης.

Οι “ερυθρόλευκοι” άνοιξαν το σκορ στο 38′ με κεφαλιά του Τοροσίδη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ναουέλ. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός πίεσε, θέλοντας να «σφραγίσει» τη νίκη και το πέτυχε στο 69′, με τον Ναουέλ να πλασάρει τον Σούλη μέσα από την περιοχή και να γράφει το τελικό 2-0. 

Το αποτέλεσμα του αγώνα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, μιας και στο επίκεντρο βρίσκονται τα επεισόδια που έγιναν στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και της Αστυνομίας, τα οποία οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Η βαθμολογία

Ολυμπιακός 6
Λεβαδειακός 3
Παναχαϊκή 3
Άρης Αβάτου 0

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σούλης, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Ντάσιος (58′ Πολίμος), Ελευθεριάδης, Πλέγας, Παπατόλιος, Μασούρας (46′ Κυνηγόπουλος), Κολ (73′ Αργυρόπουλος), Μαυρίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Τοροσίδης, Ρόντερικ, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Ανδρούτσος, Νάτχο (79′ Φετφατζίδης), Ναουέλ (83′ Μασούρας), Βρουσάι, Μάνος (76′ Βοΐλης).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις