Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Κύπελλο Γαλλίας: Πέρασε στον τελικό και πάει για… τρεμπλ η Παρί

Κύπελλο Γαλλίας: Πέρασε στον τελικό και πάει για… τρεμπλ η Παρί
ΦΩΤΟ reuters

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε εύκολα με 3-1 επί της Καέν και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, όπου θα έχει τη δυνατότητα να πάρει και τον τρίτο εγχώριο τίτλο της, μετά το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ, κόντρα στην ερασιτεχνική Λε Ερμπιέρ.

Ένα “βήμα” από ακόμη έναν τίτλο βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν, αφού με το 3-1 επί της Καέν στους “4” του Κυπέλλου Γαλλίας, πέρασε στον τελικό, όπου κόντρα στην Λε Ερμπιέρ της 3ης κατηγορίας, θα έχει τη δυνατότητα να πανηγυρίσει το τρεμπλ στη χώρα της.

Οι Παριζιάνοι ξεπέρασαν δύσκολα στον ημιτελικό το “εμπόδιο” της Καέν, καθώς παρά το γρήγορο γκολ του Εμπαπέ (στο 25′), το παιχνίδι ήταν στο 1-1 μέχρι το 80′, χάρη στην ισοφάριση του Ντιομαντέ στο 43′.

Στο 81ο λεπτό του ματς, όμως, μια όμορφη ομαδική προσπάθεια των “πρωτευουσιάνων” έδωσε την ευκαιρία στον Εμπαπέ να πετύχει και δεύτερο τέρμα, “ξεκλειδώνοντας” τη νίκη για την ομάδα του. Στις καθυστερήσεις μάλιστα του ματς το σκορ έφθασε στο 3-1, με τον Ενκινί να πετυχαίνει και τρίτο γκολ για την Παρί.

Κάεν: Σαμπά, Ζενεβουά, Ντα Σίλβα, Τζικού, Μπεσά, Κουακού (59′ Φερέ), Ντιομαντέ, Πίτερς, Ροντελέν, Σάντινι (46′ Κριβελί), Ντεμινγκέ (75′ Αβουνού)

Παρί Σεν Ζερμέν: Τραπ, Μενιέ, Μαρκίνιος, Σίλβα, Γιούρι, Λο Σέλσο, Ραμπιό, Ντράξλερ (72′ Παστόρε), Εμπαπέ (88′ Άλβες), Καβάνι, Ντι Μαρία (90+3′ Ενκινκί)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις