Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κύπελλο Γερμανίας: Στο τέλος και με ανατροπή η Μπάγερν – Πρόκριση… εκδίκηση για τη Στουτγκάρδη

Κύπελλο Γερμανίας: Στο τέλος και με ανατροπή η Μπάγερν – Πρόκριση… εκδίκηση για τη Στουτγκάρδη
ΦΩΤΟ Reuters

Με ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Μπάγερν προκρίθηκε επί της Μπόχουμ (2-1) κι απέφυγε να πέσει «θύμα» μίας τεράστιας έκπληξης στο Κύπελλο Γερμανίας ενώ η Στουτγκάρδη “άλωσε” την έδρα του Αμβούργου παίρνοντας “εκδίκηση” για τα… δεινά που πέρασε το προηγούμενο Σάββατο όταν και δέχτηκε έξι γκολ στο ίδιο γήπεδο – Τα αποτελέσματα στο Κύπελλο Γερμανίας

Η Μπάγερν Μονάχου βρισκόταν πίσω στο σκορ, και εκτός Κυπέλλου Γερμανίας, μέχρι το 83ο λεπτό, από το αυτογκόλ του Ντέιβις στο 36′, αλλά κατάφερε μέσα σε μόλις επτά λεπτά να γυρίσει… τούμπα το ματς. Αρχικά οι Βαυαροί κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Γκνάμπρι στο 83′ και στο 89΄να κάνουν την ολική ανατροπή με γκολ του Τόμας Μίλερ, που είχε περάσει αλλαγή στην θέση του Τολισό, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας.

https://twitter.com/DFBPokal_EN/status/1189307414912389120

Από τα υπόλοιπα ματς ξεχώρισε η εκτός έδρας πρόκριση της Στουτγκάρδης επί του Αμβούργου μετά από παράταση (2-1, κ.δ 1-1). Μία πρόκριση εκδίκηση καθώς μόλις το περασμένο Σάββατο η Στουργκάρδη είχε δεχθεί έξι γκολ στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Γερμανίας.

Τέλος στη νίκη-πρόκριση της Λεβερκούζεν επί της Πάντερμπορν με 1-0, πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με τις “ασπιρίνες” για φέτος ο Παναγιώτης Ρέτσος, που πέρασε σαν αλλαγή στο ματς στο 31ο λεπτό στη θέση του Λαρς Μπέντερ.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα στο Γερμανικό Κύπελλο

Αμβούργο-Στουτγκάρδη 1-2 (1-1κ.α)
Φράιμπουργκ-Ουνιόν Βερολίνου 1-3
Σααρμπρίκεν-Κολωνία 3-2
Ντούισμπουργκ-Χοφενχαϊμ 0-2
Μπόχουμ-Μπάγερν 1-2
Ντάρμασταντ-Καρλσρούη 0-1
Λεβερκούζεν-Πάντερμπορν 1-0
Μπίλεφελντ-Σάλκε 2-3

Τετάρτη 30/10
Καϊσερσλάουτερν-Νυρεμβέργη (19.30)
Φερλ-Χόλσταϊν Κιελ
Βόλφσμπουργκ-Λειψία
Βέρντερ Βρέμης-Χάιντενχαϊμ
Φορτούνα Ντίσελντορφ-Άουε (21.45)
Ντόρτμουντ-Γκλάντμπαχ
Χέρτα-Ντιναμό Δρέσδης
Ζανκτ Πάουλι-Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις