Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κύπελλο: Η ΑΕΚ απέκλεισε τον Βόλο – Προκρίθηκε η Λαμία

Κύπελλο: Η ΑΕΚ απέκλεισε τον Βόλο – Προκρίθηκε η Λαμία
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Λιβάγια, η ΑΕΚ επικράτησε εκτός έδρας του Βόλου με 3-1, κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλο της κι αφήνοντας εκτός διοργάνωσης την ομάδα της Μαγνησίας. Προκρίθηκε η Λαμία.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με το απόλυτο τις υποχρεώσεις της στον δεύτερο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επικράτησε εκτός έδρας του Βόλου με 3-1 και προκρίθηκε ως πρώτη στην επόμενη φάση, αποκλείοντας, παράλληλα, την ομάδα της Μαγνησίας από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Ένωση προηγήθηκε με τον Μοράν στο 4′, με τον Πίσπα να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια στο 6′. Στην επανάληψη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έριξε στο παιχνίδι τους Κλωναρίδη και Μπογέ, με την ΑΕΚ να ανεβάζει στροφές και να πετυχαίνει δύο γκολ με τον Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 59′ και στο 71′.

Να σημειωθεί ότι οι “κιτρινόμαυροι” είχαν δύο δοκάρια (σ.σ. έναν με τον Μπότο στη φάση πριν το 0-1 κι ένα στο 83′ με τον Γιαννιώτα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Καρρίκι (62’ Γκαρσία), Ρούσσος, Δημόπουλος (46’ Γκαλίτσιος), Ηλιόπουλος, Ενγκουέμ, Λούκας Γκαρσία (46’ Κορέλας), Δόρης, Δεμηρτζόγλου, Φράγκος, Πίσπας.
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Γκάλο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τσόσιτς, Μοράν (76’ Μπάμπης), Γιαννιώτας, Μπότος (55’ Κλωναρίδης), Αλμπάνης (55’ Μπογέ), Λιβάγια.

Δεύτερη η Λαμία

Από την πλευρά της, η Λαμία κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί στην επόμενη φάση την τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα του Μάκη Χάβου επικράτησε με 7-0 στη Λάρισα του τοπικού Απόλλωνα κι άφησε εκτός τον Βόλο, καθώς υπερίσχυσε στη διαφορά τερμάτων, χάρη στα γκολ που πέτυχε στο τελευταίο παιχνίδι.

Ο Ασίγκμπα έκανε το 0-1 στο 10′, στο 64′ ο Μπουλούλης έγραψε το 0-2, ενώ στο 67′ ο Μπαράλες σημείωσε το 0-3. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κωστίκας έκανε το 0-4, με τον Τσούκαλο να γράφει το 0-5 στο 78′ και τον Ρόμανιτς το 0-6 στο 80′. Το τελικό 0-7 διαμόρφωσε ο Βασιλαντωνόπουλος στο 88′.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Καμπέρης, Σκούπρα, Χατζής, Κοντοές, Μπιμάι (46′ Κοντοθανάσης), Σουλιώτης, Λίταινας, Λούκας Ράμος, Λουκάο (63′ Μπέικος), Κουρτεσιώτης.
ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Παπαργυρίου (56′ Μπαράλες), Καρυπίδης (56′ Βασιλαντωνόπουλος), Καραγκούνης (68′ Κωστίκας), Αναστασιάδης, Ρόμανιτς, Σκόνδρας, Επστάιν, Τσούκαλος, Ασίγκμπα, Μπουλούλης.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

1. ΑΕΚ (9-2) 9
2. Λαμία (9-3) 4
3. Βόλος (7-5) 4
4. Απόλλων Λάρισας (1-16) 0

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις