Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κύπελλο Ιταλίας: Υπάρχει… ζωή στη Νάπολι! Στα ημιτελικά αντί της Λάτσιο με γκολάρα του Ινσίνιε (video)

Κύπελλο Ιταλίας: Υπάρχει… ζωή στη Νάπολι! Στα ημιτελικά αντί της Λάτσιο με γκολάρα του Ινσίνιε (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας προκρίθηκε η Νάπολι, που επικράτησε στο “Σαν Πάολο” της Λάτσιο με 1-0 χάρις σε ένα φοβερό γκολ του Ινσίνιε μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα. Χαμένο πέναλτι με τον Ιμόμπιλε είχαν οι “λατσιάλι”, με τις δύο ομάδες να “σημαδεύουν” συνολικά τρεις φορές τα δοκάρια και να τελειώνουν αμφότερες το ματς με 10 παίκτες.

Η Νάπολι επιβλήθηκε της Λάτσιο με 1-0 στο “Σαν Πάολο” και έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Ο Ινσίνιες πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μόλις στο 2ο λεπτό, αφού ξεπέρασε με ατομική προσπάθεια δύο αντιπάλους και πλάσαρε από εξαιρετικά δύσκολη γωνία στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Στρακόσια.

Στο 9′ η Λάτσιο κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Τσίρο Ιμόμπιλε είχε μία πολύ κακή στιγμή καθώς γλίστρησε κατά την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα άουτ! Χισάι (19′) για τους “παρτενοπέι” και Λούκας Λέιβα (25′) για τους “λατσιάλι” αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησαν τις ομάδες τους με 10 παίκτες πριν το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες για να σκοράρουν έχοντας συνολικά τρία δοκάρια, δύο οι γηπεδούχοι και ένα οι φιλοξενούμενοι. Πρώτα ο Στρακόσια απέκρουσε στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι στην κεφαλιά του Μίλικ, στη συνέχεια το βόλε του Ιμόμπιλε τράνταξε το δοκάρι και ξανά η Νάπολι ήταν άτυχη στην προσπάθεια του Μάριο Ρουί, με το 1-0 να παραμένει ως το τέλος και τους “παρτενοπέι” να γεύονται τη χαρά μίας μεγάλης επιτυχίας μετά από καιρό, στη φετινή πολύ δύσκολη χρονιά που διανύουν.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις