Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κύπελλο: Ο Διαμαντόπουλος έδωσε τη λύση! “Λύγισε” τον Αήττητο Σπάτων ο Άρης

Κύπελλο: Ο Διαμαντόπουλος έδωσε τη λύση! “Λύγισε” τον Αήττητο Σπάτων ο Άρης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με δύο γκολ του Διαμαντόπουλου, ο Άρης επικράτησε εντός έδρας του Αήττητου Σπάτων με 2-1, για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, κι έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Άρης τα χρειάστηκε κόντρα στον Αήττητο Σπάτων, αλλά κατάφερε να τον “λυγίσει” στο “Κλ. Βικελίδης” με τη βοήθεια του Δημήτρη Διαμαντόπουλου. Ο Έλληνας άσος ήρθε από τον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε και τα γκολ των γηπεδούχων, υπογράφοντας τη νίκη της ομάδας του Ερέρα.

Ο Άρης, ο οποίος είχε δοκάρι στο 16′ με τον Μαρτίνες, είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την ανωτερότητα του σε γκολ. Στο δεύτερο μέρος, ο Πάκο Ερέρα έριξε στο παιχνίδι τους Ντιγκινί και Διαμαντόπουλο, με τον δεύτερο να δίνει τη λύση.

Στο 67′ άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ, ενώ στο 76′ διπλασίασε τα προσωπικά τέρματα του και του Άρη, γράφοντας το 2-0. Ο Χαντί διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με μακρινό σουτ στο 90′.

Βαθμολογία

1. Άρης 4
2. ΠΑΟΚ 1 *
3. Εργοτέλης 1 *
4. Αήττητος Σπάτων 1
*Το Εργοτέλης-ΠΑΟΚ, για τη δεύτερη αγωνιστική, θα διεξαχθεί στις 14 Νοεμβρίου

Οι συνθέσεις των ομάδων

Άρης (Ερέρα): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Κολάσο, Ιντζόγλου, Παυλίδης (46’ Ντιγκινί), Μαρτίνες (80’ Βίτορ), Ναζλίδης, Γιουνές (46’ Διαμαντόπουλος).

Αήττητος Σπάτων (Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Μουστάκης, Μανωλάς (78’ Ματσούκας), Μάγκας, Ηρακλής, Σταματάκης, Κασνέτση, Χαντί, Χατζηιωαννίδης (69’ Σπυρόπουλος), Βασιλείου, Νικλητσιώτης (59’ Γροντής).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις