Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κύπελλο – Ολυμπιακός: Με Βρουσάι και Ανδρούτσο πανηγύρισε το απόλυτο!

Κύπελλο – Ολυμπιακός: Με Βρουσάι και Ανδρούτσο πανηγύρισε το απόλυτο!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς και πιτσιρικάδες στο παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει την πρόκριση με το απόλυτο στον όμιλό του, αφού τα γκολ των Βρουσάι και Ανδρούτου έδωσαν τη νίκη με 2-1.

Ο Ολυμπιακός είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Πέδρο Μαρτίνς βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει τους βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν έτσι με αρκετούς νεαρούς, αλλά και παίκτες που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής, γεγονός όμως που δεν απέτρεψε την ομάδα από το να ολοκληρώσει την παρουσία της στον όμιλο με το απόλυτο των βαθμών.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-1 του Άρη Αβάτου, με τον Βρουσάι να ανοίγει το σκορ στο 11′, με σουτ έξω από την περιοχή και τον Ανδρούτσο στο 39′ να διπλασιάζει τα τέρματα των φιλοξενούμενων μετά από αντεπίθεση. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 45′ με κεφαλιά του Σαρηγιαννίδη, αλλά δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι έμειναν στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς.

Οι συνθέσεις στο Άρης Αβάτου – Ολυμπιακός

Άρης Αβάτου (Γιώργος Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Ψεμματάς, Μίλερ, Δόντσος, Σιχλοιμίρης (72′ Μελισσόπουλος), Σαριγιαννίδης, Γκέκας (51′ Κρασώνης), Κοτόπουλος (46′ Ζωσιμίδης).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μάρτινς): Χουτεσιώτης, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Μαρτίνης, Ανδρούτσος, Ξενιτίδης (91′ Πέιο), Πάρντο (90′ Μαρίνος), Βρουσάι, Μάνος, Βοΐλης (84′ Νοεφυτίδης).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις