Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κύπελλο: Σαρωτικός ΠΑΣ Γιάννινα! “Πεντάρα” και πρόκριση

Κύπελλο: Σαρωτικός ΠΑΣ Γιάννινα! “Πεντάρα” και πρόκριση

Την πρόκριση του στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος συνέτριψε εντός έδρας τη Θύελλα Καμαρίου με 5-0, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου.

Με “καρέ” του Γιάννη Λουκίνα, ο ΠΑΣ Γιάννινα διέλυσε με 5-0 την Θύελλα Καμαρίου και με τη δεύτερη νίκη του στον πρώτο όμιλο εξασφάλισε ουσιαστικά το “εισιτήριο” της πρόκρισης για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς στους «Ζωσιμάδες» δεν αντέχει σε κριτική, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων ήταν μεγάλη. Ήδη, στο 41΄ το σκορ ήταν 3-0 υπέρ των γηπεδούχων με τρία γκολ του Λουκίνα (2΄, 31΄, 41΄).

Η ομάδα του Πετράκη κατέβασε ταχύτητα στην επανάληψη, ωστόσο, πέτυχε άλλα δύο τέρματα, στο 68΄ με τον Σκόνδρα και στο 71΄ πάλι με τον Λουκίνα.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

ΠΑΣ Γιάννινα 6 (7-1)
Ατρόμητος 3 (7-3)
Ηρακλής 3 (4-6)
Θύελλα Καμαρίου 0 (0-8)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Νεόφυτος, Σκόνδρας, Ευαγγέλου, Κακούμπα, Κάστρο, Αποστολόπουλος (60΄ Αθανασιάδης), Βιδάλ, Γιάκος (72΄ Νάουσμετς), Κούζικ, Λουκίνας, Παμλίδης (66΄ Ξυδάς).
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ: Τσουκαλάς, Λιγνός (65΄ Βλαβιανός), Γελαδάρης, Μαντούσης (55΄ Δαβίλας), Ρέτζο, Φίλων, Γιάννης, Σιμίτσης (

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις