Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κύπελλο: Στα ημιτελικά ο Αστέρας Τρίπολης – Ξεπέρασε το εμπόδιο του Εργοτέλη

Κύπελλο: Στα ημιτελικά ο Αστέρας Τρίπολης – Ξεπέρασε το εμπόδιο του Εργοτέλη

Ο Αστέρας Τρίπολης έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την ΑΕΚ που πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Αρκάδες ξεπέρασαν πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 4-1 το εμπόδιο του Εργοτέλη.

Ο Αστέρας ήταν το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στον δεύτερο αγώνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας με τον Εργοτέλη στην Τρίπολη και το έκανε πράξη με… δύσκολη νίκη (4-1) επί της ομάδας του Ηρακλείου (0-1 το σκορ του πρώτου αγώνα).

Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς οι Αρκάδες σημείωσαν 3 γκολ στα τελευταία 11 λεπτά. Για τον Αστέρα σκόραραν οι Μπαστιάνος (9΄), Αραβίδης (79΄), Καλτσάς (89΄) και Φερνάντεθ (90΄+3΄), ενώ οι Κρητικοί είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 72΄ με τον Ιατρούδη, βάζοντας… φωτιά στο παιχνίδι για λίγα λεπτά.

Οι γηπεδούχοι πήραν το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά, μετά την ΑΕΚ και περιμένουν να μάθουν τις άλλες δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν το παζλ της τετράδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΣΤΕΡΑΣ (Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Ορτέγκα,Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μπελόκ, Μπαστιάνος (83′ Βλάχος), Τσιλιανίδης (65′ Καλτσάς), Ρόλε (61′ Φερνάντεθ), Αραβίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μπουτσάκης (75′ Ροβίθης), Οικονόμου, Κοιλιάρας, Μπάτζιος, Μπρους (85′ Γροντής), Ζόσεφ, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Ιατρούδης, Κουατένγκ (61′ Καπνίδης).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις