Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κύπρος – Ελλάδα LIVE η μάχη της Εθνικής για πρόκριση στο Μουντιάλ

Κύπρος – Ελλάδα LIVE η μάχη της Εθνικής για πρόκριση στο Μουντιάλ
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει απόψε (21:45, ΣΚΑΪ, Cosmote 1, newsit.gr) την Κύπρο στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ 2018. Μονόδρομος η νίκη για τη “γαλανόλευκη”.

Η Εθνική Ελλάδας καλείται να φύγει με το διπλό από την Κύπρο, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες που έχει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου της και τη συμμετοχή στα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ 2018.

Η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε θέλει, όμως, τη νίκη και για ακόμα ένα λόγο. Ποιος είναι αυτός; Η συγκέντρωση βαθμών στην ειδική βαθμολογία της FIFA ενόψει και της κλήρωσης για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι επιλογές του Σκίμπε

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καρνέζης, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Μανωλά, Παπαστοθόπουλο, Τοροσίδη και Τζαβέλλα. Στον άξονα θα βρίσκονται πιθανότατα οι Ζέκα και Τζιόλης, αριστερά ο Σταφυλίδης, δεξιά ο Χριστοδουλόπουλος κι ως δεκάρι θα αγωνιστεί ένας εκ των Μάνταλου και Φορτούνη. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μήτρογλου.

Βαθμολογία (σε 8 αγώνες)

1. Βέλγιο 22 (35-3)

2. Βοσνία 14 (19-8)

3. Ελλάδα 13 (11-5)

4. Κύπρος 10 (8-11)

5. Εσθονία 5 (5-17)

6. Γιβραλτάρ 0 (3-37)

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Σάββατο 7 Οκτωβρίου

Κύπρος – Ελλάδα

Βοσνία/Ερζεγοβίνη – Βέλγιο

Γιβραλτάρ – Εσθονία

Τρίτη 10 Οκτωβρίου

Ελλάδα – Γιβραλτάρ

Βέλγιο – Κύπρος

Εσθονία – Βοσνία/Ερζεγοβίνη

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις