Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Κύπρος – Ελλάδα: Ο Σκίμπε “ρίχνει” Χριστοδουλόπουλο!

Εθνική Ελλάδας

Την “πόρτα” της 11άδας της Εθνικής Ελλάδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κύπρο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, φαίνεται πως….. θα ανοίξει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Η Εθνική Ελλάδας θέλει μόνο νίκη στην αναμέτρηση με την Κύπρο, για να ελπίζει στην είσοδο της στα μπαράζ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και ο Μίχαελ Σκίμπε φαίνεται πως θα επιλέξει να βάλει στο αρχικό σχήμα τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Η απουσία του Τάσου Δώνη, αλλά και η φορμαρισμένη περίοδος που βρίσκεται ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ωθεί τον Σκίμπε στο να βάλει στην βασική 11άδα τον παίκτη της ΑΕΚ.

Η πιθανή 11άδα του Σκίμπε

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις -σε ένα σύστημα 4-2-3-1, οι μόνες σκέψεις που υπάρχουν είναι για τους δυο που θα μπουν στα αμυντικά χαφ. Τις θέσεις διεκδικούν οι Τζιόλης, Σάμαρης, Μανιάτης και Ζέκα, με τον τελευταίο να έχει ένα σαφέστατο προβάδισμα.

Με τερματοφύλακα τον Καρνέζη, οι θέσεις της άμυνας μοιάζουν “κλειδωμένες” από τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Τζαβέλλα.

Στην τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής αναμένεται να αγωνιστούν οι Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης και Μάνταλος, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να παίζει πίσω από τον Μήτρογλου.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κύπρο, η συνέντευξη Τύπου του Σκίμπε είναι προγραμματισμένη για τις 17:30, ενώ μισή ώρα αργότερα θα διεξαχθεί και η προπόνηση της “γαλανόλευκης” στο “ΓΣΠ”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις