Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κύπρος – Ελλάδα, Σωτηρίου: “Θα κυνηγήσουμε όποιες πιθανότητες πρόκρισης έχουμε”

Σωτηρίου
ΦΩΤΟ youtube

Δύσκολο αναμένεται να είναι το έργο της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Κύπρο. Ο επιθετικός της Κύπρου, Πιέρος Σωτηρίου, μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση των δυο ομάδων στο Γ.Σ.Π. για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τόνισε πως η ομάδα του θα πάει για τη νίκη.

Ο Πιέρος Σωτηρίου αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Κύπρου με την Ελλάδα και τόνισε ότι η ομάδα του θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχει για πρόκριση στα μπαράζ για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεων του Σωτηρίου στο “Ράδιο Πρώτο”:

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της Κύπρου πριν την αναμέτρηση με την Ελλάδα: “Το κλίμα της Εθνικής είναι πάρα πολύ καλό. Πάμε για τη νίκη στο παιχνίδι του Σαββάτου, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι.

Όπως αυτοί, έτσι κι εμείς έχουμε πιθανότητες πρόκρισης, τις κυνηγήσουμε ως το τέλος. Όσο έχουμε μαθηματικά ελπίδες θα το πιστεύουμε και θα δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει”.

Για την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου: “Αυτό δεν σημαίνει τίποτα όταν παίζουμε με την Ελλάδα. Εμείς θα παίξουμε για τη χώρα μας. Όποιες πιθανότητες και να έχουμε εμείς θα τις κυνηγήσουμε”.

Για την κατάσταση στον όμιλο και το αν μπορούσε η Κύπρος να βρισκόταν αυτή τη στιγμή με περισσότερους βαθμούς:

“Αν το πιστεύαμε από την αρχή της διοργάνωσης να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Βλέπουμε όμως το παρών, τους βαθμούς που έχουμε τώρα και στο τέλος της ημέρας θα δούμε που βρισκόμαστε.

Θα επιδιώξουμε το καλύτερα με Ελλάδα και Βέλγιο”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις