Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

Λαμία – Άρης: Τριάρα… επιστροφής! “Φανέλα” που ανήκει στη Superleague

Λαμία – Άρης: Τριάρα… επιστροφής! “Φανέλα” που ανήκει στη Superleague
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Άρης αγωνίστηκε μετά από 4 χρόνια σε ματς της Superleague και το… γιόρτασε με “τριάρα”! Οι Θεσσαλονικείςς κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη από το ΔΑΚ διαλύοντας τη Λαμία (3-0) και κάνοντας έτσι μια ηχηρή επιστροφή στη “μεγάλη” κατηγορία. Ο Ντιγκινί πέτυχε το πρώτο γκολ των “κίτρινων” στην κατηγορία, μετά τον Απρίλιο του 2014.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Μπορεί ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Λαμίας να μην θύμιζε… σαλόνι για την Superleague, αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να φέρει μεγάλο εμπόδιο στον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν ποιότητα -παρά τη βροχή- κόντρα στην αδύναμη ομάδα του Μπάμπη Τεννέ και γιόρτασαν με ιδανικό τρόπο την επιστροφή τους στην κατηγορία, ρίχνοντας… τριάρα (3-0) στην τοπική ομάδα και μπαίνοντας με το “δεξί” στο νέο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι…

Ο Άρης έδειξε διάθεση να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του και να πιέσει για να φτάσει στα καρέ της Λαμίας. Την ίδια ώρα όμως οι γηπεδούχοι περίμεναν στο μισό του γηπέδου που αμύνθηκαν και προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί με κάποια γρήγορη αντεπίθεση.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν ελαφρά υπεροχή, αλλά ο βαρύς αγωνιστικός χώρος έκανε όλο και πιο δύσκολα τα πράγματα. Οι μεταβιβάσεις που έγιναν από τις δυο ομάδες δεν ήταν καλές και οι ευκαιρίες δεν.. εμφανίστηκαν. Πέρα από την κεφαλιά του Μπαράλες (23′), κάθε άλλη προσπάθεια για γκολ απλά δεν έφτασε σε κάποια από τις δυο εστίες.

Ο Γιουνές σκόραρε στο 33′ με κεφαλιά για; τους φιλοξενούμενους, όμως ο διαιτητής το ακύρωσε σωστά, για επιθετικό φάουλ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Άρη προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί, με τον Μπρούνο Γκάμα να δείχνει πολύ καλά μεσοεπιθετικά στοιχεία, αλλά η Λαμία δεν άφησε διαδρόμους προς τα καρέ του Σαράνοβ.

https://twitter.com/Super_League_GR/status/1034158170439073792

Η βροχή συνέχισε να πέφτει με ένταση και στο δεύτερο μέρος, με τη Λαμία να προσπαθεί να φανεί πιο επιθετική, με τον Βασιλαντωνόπουλο να παίρνει προσπάθειες. Ο Άρης ήταν όμως αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ 51′. Από εκτέλεση φάουλ του Ματίγια, ο Ντιγκινί πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα για το 0-1.

https://twitter.com/Super_League_GR/status/1034167913144561664

Η Λαμία έψαξε για το γκολ της ισοφάρισης, με τον Καραγκούνη (μπήκε στο 45′ στο ματς) να της δίνει ώθηση. Οι φιλοξενούμενοι όμως “χτύπησαν” ξανά. Στο 71′ ο Τζανακάκης έκανε τη σέντρα απ’ τα δεξιά, ο Γκαρσία πρόλαβε τον Ασίγκμπα και νίκησε με κεφαλιά τον Σαράνοφ για το 0-2. ο θρίαμβος της ομάδας του Πάκο Ερέρα ολοκληρώθηκε στο 78′, με τον Μπρούνο Γκάμα να διαμορφώνει το τελικό 0-3 με ένα εκπληκτικό διαγώνιο σουτ.

https://twitter.com/Super_League_GR/status/1034174187781406725

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Πάκο Ερέρα να πανηγυρίζουν μπροστά στην εξέδρα των φίλων της ομάδας που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Λαμίας.

Τα γκολ του αγώνα

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις