Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Λαμία – ΟΦΗ: Ανατροπή στο “κάστρο” τους και… απογείωση για τους Φθιώτες! video

Λαμία – ΟΦΗ: Ανατροπή στο “κάστρο” τους και… απογείωση για τους Φθιώτες! video
ΦΩΤΟ Intime

Η Λαμία αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1 έκανε την ανατροπή και επικράτησε του ΟΦΗ με 2-1 στο “ΔΑΚ” για την 13η αγωνιστική της Superleague κλείνοντας τον 1ο γύρο αήττητη στην έδρα της και κοιτάζοντας πλέον ψηλότερα στη βαθμολογία.

“Αφιλόξενο” για κάθε αντίπαλο αποδεικνύεται το ΔΑΚ αφού η Λαμία διατήρησε το αήττητό της εκεί στη φετινή Superleague επικρατώντας και του ΟΦΗ (2-1) παρ’ότι βρέθηκε να χάνει με 0-1 από το πέναλτι του Αντίλ Ναμπί, το οποίο υποδείχθηκε με τη βοήθεια του VAR από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Γκορτσίλα.

Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσαν τους Κρητικούς οι γηπεδούχοι αφού ο Τουράμ ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε -μετά τον έλεγχο με VAR για άλλη μία φορά- ο Βασιλόγιαννης, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στη θέση του στο 36′ στη θέση του Ντελ Πίνο, καθώς ο Άκης Μάτζιος ήθελε να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με 1-1.

Η ολοκληρωτική ανατροπή σημειώθηκε στο 59′ με τον Ελίνι Δημούτσο να δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους και να διαμορφώνει το, τελικό όπως αποδείχθηκε, 2-1. Η Λαμία με τη νίκη που πέτυχε παρέμεινε αήττητη για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι στη Superleague, κλείνοντας παράλληλα τον 1ο γύρο αήττητη στην έδρα της και έφτασε τους 17 βαθμούς “κρυφοκοιτάζοντας” πλέον την εξάδα, ενώ ο ΟΦΗ που δεν ήταν καλός και δίκαια έφυγε με άδεια χέρια από το ματς έμεινε στους 19 βαθμούς.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις