Site icon NewsIT

Λαμία – Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκος… πορθητής με Ελ Αραμπί

12.01.2020 | 19:12
Ολυμπιακός

Η Λαμία “οχυρώθηκε” στην άμυνα της, είχε παθητικό ρόλο, ο Ολυμπιακός πίεσε για τη νίκη κι έφτασε στο “τρίποντο” με τρία γκολ του Ελ Αραμπί (4-0). Πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, που ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες.

Παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στη φετινή Superleague. Με τον Ελ Αραμπί να πετυχαίνει χατ -τρικ, ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα της Λαμίας με 4-0 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι “ερυθρόλευκοι” υποχρέωσαν έτσι την ομάδα της Φθιώτιδας στην πρώτη της εντός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα για τη σεζόν, ενώ ήταν αυτοί που είχαν φύγει για τελευταία φορά το “διπλό” στο ΔΑΚ Λαμίας, στις 21 Απριλίου του 2019.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Η Λαμία έδειξε διάθεση να μπει επιθετικά στο ματς, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε πολύ γρήγορα να πάρει το κέντρο, να ελέγξει την κυκλοφορία της μπάλας και να πλησιάσει στο γκολ στο 5, με την κεφαλιά του Σεμέδο να βρίσκει σε αμυνόμενο και να περνά ελάχιστα άουτ.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει για το γκολ και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, με τον Ελ Αραμπί να πρωταγωνιστεί. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 0-1 στο 33′. Από κόρνερ του Βαλμπουενά, ο Μπα έπιασε την σκαστή κεφαλιά – ψαράκι και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Το γκολ όμως ήρθε για τους Πειραιώτες στο 40′. Ο Βαλμαπουενά έβγαλε τη σέντρα λίγο έξω από την περιοχή, ο Ελ Αραμπί πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι έπιασε καρφωτή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να… καθαρίσει τη νίκη και το κατάφερε στο 51′. Μετά από λάθος γύρισμα του Βάντερσον προς τα πίσω, ο Ελ Αραμπί, έγινε κάτοχος της μπάλας, κέρδισε την κόντρα από τον Πλιάτσικα μέσα στην περιοχή και με το αριστερό εκτέλεσε τον Θεοδωρόπουλο για να πετύχει το 0-2 και το 13ο του γκολ στη Superleague.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τον Λοβέρα να αποχωρεί κουτσαίνοντας στο 64′ και τον Ολυμπιακό να φτάνει -έξι λεπτά αργότερα- στο 0-3. Ο Τσιμίκας ανατράπηκε εντός μεγάλης περιοχής από τον Πλιάτσικα, ο παίκτης της Λαμίας είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα (οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες) και ο Βαλμπουενά εκτέλεσε εύστοχα από το σημείο του πέναλτι.

Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 81′ και πάλι από τον Ελ Αραμπί. Ο Μασούρας δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, αλλά ο Μαροκινός επιθετικός “εκτέλεσε” με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στην τελευταία καλή φάση του ματς (98′) η Λαμία είχε δοκάρι με τον Ρόμανιτς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version