Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Λαμία: “Χρυσός” βαθμός στην Κέρκυρα! “Βύθισε” τους Φαίακες

Κέρκυρα - Λαμία
ΦΩΤΟ eurokinisi

Η Λαμία “κράτησε” την Κέρκυρα στο 0-0 εκτός έδρας για την 26η αγωνιστική της Superleague και διατήρησε στους 4 βαθμούς την απόστασή της από τις θέσεις του υποβιβασμού. Σε αυτές βρίσκονται όμως, πλέον, οι “Φαίακες”, αφού τους προσπέρασε στη βαθμολογία ο Απόλλων Σμύρνης.

Σε ένα κακό παιχνίδι στην Κέρκυρα, η τοπική ομάδα έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία και “βυθίστηκε” στη ζώνη του υποβιβασμού, εξαιτίας της νίκης του Απόλλων Σμύρνης την ίδια ώρα, απέναντι στην ΑΕΛ. Οι “Φαίακες” έχουν πλέον 21 βαθμούς έναντι 22 της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Το μας στην Κέρκυρα είχε ελάχιστες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με τη Λαμία να δείχνει εξ αρχής ικανοποιημένη με την ισοπαλία και τους γηπεδούχους να μη μπορούν να διασπάσουν εύκολα την άμυνά της.

Η πιο καλή στιγμή τους ήρθε στο 24΄ με φάουλ του Ρόλε που έδιωξε με υπερένταση ο Παπαδόπουλος, αλλά αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση ενός κάκιστου πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη, πίεσαν περισσότερο και έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, όμως ούτε ο Επστάιν στο 59′ και το 74′, ούτε ο Σιόντης στο 85′ κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 90ο λεπτό του ματς, ο Μπουλούλης τραυματίστηκε σε μία εναέρια σύγκρουση με τον Ασίγκμπα και δεν μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα (είχε αιμορραγία στο κεφάλι), με τη Λαμία να αγωνίζεται με 10 παίκτες στις καθυστερήσεις, αφού ο Μπάμπης Τεννές, είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του νωρίτερα.

Οι συνθέσεις στο Κέρκυρα-Λαμία

Κέρκυρα (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Κρητικός (78΄ Μυτίδης), Τουράμ (83΄ Αρτυματάς), Παμλίδης (28΄ Ζορμπάς), Σιόντης, Ρόλε, Μπαλάφας, Επστάιν, Γρομητσάρης

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου (78΄ Μπεν Τζεμιά), Αναστασιάδης, Κουκόλης, Μπλάζιτς, Πίτι, Μπουλούλης, Μπούντνικ (86΄ Αντρονικ), Τσούκαλος (62΄ Βάντερσον), Ασίγκμπα

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις