Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Λάτσιο “γκρέμισε” το… κάστρο της Γιουβέντους! [vid]

Γιουβέντους - Λάτσιο

Φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να νικά την Γιουβέντους. Μετά τον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας, η Λάτσιο επικράτησε της “βέκια σινιόρα” με 2-1 μέσα στο Τορίνο σε ματς για την 8η αγωνιστική της Serie A. Έτσι, “έπεσε” η πιο ισχυρή έδρα του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου. Απέκρουσε πέναλτι στις καθυστερήσεις Στρακόσια – “Εκτελεστής” ο Ιμόμπιλε.

Το Alianz Stadium της Γιουβέντους ήταν μέχρι σήμερα (14/10) η πιο ισχυρή έδρα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου! Η Λάτσιο όμως το.. άλωσε, αφού “πέρασε” με 2-1, σε ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Serie A.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για τη Γιουβέντους μετά από 40 αγώνες πρωταθλήματος στους οποίους είχε 37 νίκες και μόλις τρεις ισοπαλίες! Από την τελευταία της ήττα έχουν περάσει δύο χρόνια και δύο μήνες, καθώς σημειώθηκε στην πρεμιέρα της σεζόν 2015/16 από την Ουντινέζε (0-1).

“Πρωταγωνιστές” Στρακόσια και Ιμόμπιλε

“Ήρωας” του παιχνιδιού ήταν ο Θωμάς Στρακόσια (γιος του παλιού γκολκίπερ, Φώτη Στρακόσια), ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Ντιμπάλα στο 8ο (!) λεπτό των καθυστερήσεων. Ο διαιτητής καταλόγισε την παράβαση αφού συμβουλεύτηκε το βίντεο (VAR).

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πέτυχε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων, ενώ στο 90+2΄ έσπασαν καρδιές όταν ο Ντιμπάλα “σημάδεψε” το δοκάρι.

http://www.dailymotion.com/video/x64l8km

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις