Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

“Λέει αντίο ο Μπουφόν! Θα είναι μια μέρα με πολλά δάκρυα”

Μπουφόν
ΦΩΤΟ Reuters

Ήρθε η… μεγάλη ώρα για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Ο πορτιέρε της Γιουβέντους θα επισημοποιήσει αυτό που οι φίλοι της “βέκια σινιόρα” απεύχονταν να ακούσουν.

Η Γιουβέντους θα υποδεχθεί το προσεχές Σάββατο την Ελλάς Βερόνα, προκειμένου να γιορτάσει την κατάκτηση του 7ου σερί πρωταθλήματος. Τα βλέμματα όμως θα είναι στραμμένα και στον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ο Ιταλός πορτιέρε θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη στο “Juventus Stadium”, εκεί όπου θα ανακοινώσει πως σταματάει από την ενεργό δράση κι έτσι το ματς κόντρα στην Ελλάς Βερόνα θα είναι το τελευταίο της καριέρας του. Αυτό άλλωστε προκύπτει από τα λεγόμενα του μάνατζερ του, Σιλβάνο Μαρτίνα, σχετικά με όσα θα γίνουν στον αγώνα του Σαββάτου.

“Δε θα είναι ένα αντίο όπως του Τότι, αυτή ήταν μια γιορτή που αντιπροσωπεύει το φλογερό ρωμαϊκό στυλ. Στο Τορίνο περιμένω ένα αντίο όπως αυτό του Ντελ Πιέρο. Θα είναι μια μέρα με πολλά δάκρυα, αλλά ήρεμη μέρα, νηφάλια. Είχα τη χαρά και την τιμή να συντροφεύω σε όλη αυτή την πορεία τον σπουδαιότερο τερματοφύλακα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Λυπάμαι για τον Ντοναρούμα, αλλά δε θα γεννηθεί ποτέ ξανά ένας άλλος Τζίτζι”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις