Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Λεβαδειακός – Κέρκυρα: Νίκησε στην έδρα του κι έφτασε τον Παναθηναϊκό!

Λεβαδειακός – Κέρκυρα: Νίκησε στην έδρα του κι έφτασε τον Παναθηναϊκό!

Με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο (49΄ Μαρκόβσκι, 66΄ Γιακουμάκης) ο Λεβαδειακός νίκησε 2-0 την Κέρκυρα στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας και βελτίωσε τη θέση του, φτάνοντας τον Παναθηναϊκό στους 24 βαθμούς.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που χαρακτηρίστηκε από τα πολλά λάθη αμφοτέρων των πλευρών, ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που είχε τη μοναδική, κλασική μάλιστα ευκαιρία. Στο 18ο λεπτό, από προσπάθεια για σουτ του Σουμπίνιο η μπάλα έφτασε στον Γιακουμάκη, εκείνος έδωσε στον Μητρόπουλο που έκανε το γυριστό από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Σπίνουλας απέκρουσε πάνω στη γραμμή.

Το εκρηκτικό ξεκίνημα των γηπεδούχων στην επανάληψη έκρινε τελικά τον αγώνα. Στο 49΄ ο Τσαμπούρης σέντραρε από δεξιά, ο Μαρκόβσκι νίκησε στον αέρα τον Σιόντη και άνοιξε το σκορ, διώχνοντας το άγχος από τους συμπαίκτες τους.

Στο 66΄, από γέμισμα του Επασί Αντέτζο και Γρομητσάρης δεν υπολόγισαν καλά την πορεία της μπάλας, ο Γιακουμάκης ξέφυγε και βγαίνοντας απέναντι στον Γιαννακόπουλο πλάσαρε για το 2-0.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Ντιόγκο, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος, Γιουσούφ (90΄+1), Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (60΄ Μπελγκαζουανί), Μαρκόβσκι

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Αναστασίου, Ιωάννου (58΄ Αντέτζο), Γρομητσάρης, Γεωργίου, Σιόντης (80΄ Αρτυματάς), Μπαλάφας, Επστάιν (70΄ Παμλίδης), Ρόλε, Τουράμ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις