Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-2 ΤΕΛΙΚΟ: Εύκολο διπλό για τους Πειραιώτες!

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-2 ΤΕΛΙΚΟ: Εύκολο διπλό για τους Πειραιώτες!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από τη Λιβαδειά, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 2-0, χάρη σε δύο γκολ των παικτών του στα πρώτα λεπτά κάθε ημιχρόνου και ενώ έχασε πολλές ευκαιρίες για ένα ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

“Ζωντανός” στο… κυνήγι του τίτλου παρέμεινε ο Ολυμπιακός, μετά το θετικό του ξεκίνημα στο 2019, με τη νίκη 0-2 επί του Λεβαδειακού, για τη 16η αγωνιστική της Superleague, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες “έπνιξαν” τους αντιπάλους τους στην αρχή κάθε ημιχρόνου και σκόραραν με Φορτούνη και Γκερέρο, για ένα εύκολο διπλό, που φέρνει την ομάδα στο -5 από τον ΠΑΟΚ, εν αναμονή του αγώνα στην Τρίπολη.

Παρακολουθήστε LIVE το Λεβαδειακός – Ολυμπιακός από το newsit.gr


Από την ισοπαλία με την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας, προέρχεται ο Ολυμπιακός, την ώρα που ο Λεβαδειακός δίνει σήμερα το πρώτο του παιχνίδι στο 2019, έχοντας να αντιμετωπίσει και απραξία σχεδόν ενός μήνα.

Οι Πειραιώτες πάντως, έχουν να αντιμετωπίσουν και κάποια προβλήματα, αφού ο Καμαρά έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, όπως και οι Τσιμίκας και Σολδάνο, με τον τελευταίο να κρίνεται ανέτοιμος από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις