Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Λίβερπουλ: Έτσι μπήκε το τέταρτο γκολ! Ποια κομπίνα; – video

Λίβερπουλ: Έτσι μπήκε το τέταρτο γκολ! Ποια κομπίνα; – video

Δουλεμένη κομπίνα ή αυτοσχεδιασμός; Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ εξηγεί πως ήρθε το τέταρτο γκολ της Λίβερπουλ στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (VIDEO).

Άνθρωποι του ποδοσφαίρου αλλά κι απλοί φίλαθλοι δεν σταματούν από χθες (8/5) να αναλύουν τον τρόπο με τον οποίο η Λίβερπουλ έφτασε στο τέταρτο γκολ απέναντι στην Μπαρτσελόνα που της χάρισε την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Η ασίστ του Αλεξάντερ-Άρνολντ στον Ντιβόκ Οριγκί, ο οποίος έκανε το 4-0 κόντρα στους Καταλανούς στο 79ο λεπτό του δεύτερου ημιτελικού της ομάδας του Κλοπ με τους Καταλανούς, συζητιέται όσο καμία άλλη τις τελευταίες ώρες.

Ο 20χρονος άσος της Λίβερπουλ άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, κάνοντας μία ενέργεια που δεν δικαιολογεί το νεαρό της ηλικίας του. Ο δεξιός μπακ της αγγλικής ομάδας λειτούργησε σαν ένας πολύπειρος παίκτης που έχει πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδια στις πλάτες του.

Την ώρα που ήταν έτοιμος να φύγει από το κόρνερ και να αφήσει τον Σακίρι να το εκτελέσει, είδε τους αντίπαλους παίκτες να είναι παντελώς ανοργάνωτοι και γύρισε πίσω. Με μία αστραπιαία εκτέλεση, βρήκε τον Οριγκί στην περιοχή, ο οποίος ήταν ξεχασμένος από τους Καταλανούς, με τον επιθετικό της Λίβερπουλ να πετυχαίνει το γκολ πρόκρισης, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Άπαντες αναρωτιούνται αν ήταν μία δουλεμένη κομπίνα στην προπόνηση ή ένας αυτοσχεδιασμός της στιγμής. Ο πρωταγωνιστής Αλεξάντερ- Άρνολντ έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

“Ήταν ενστικτώδης κίνηση, μία από τις στιγμές που βλέπεις μπροστά σου μία ευκαιρία.Ο Ντιβόκ Οριγκί ενήργησε άμεσα για να τελειώσει τη φάση. Του ήρθε πολύ γρήγορα η μπάλα αλλά είναι τοπ παίκτης”, δήλωσε ο νεαρός παίκτης, με τον Κλοπ από την πλευρά του να τόνισε για τη συγκεκριμένη φάση:

“Η Μπαρτσελόνα αμύνθηκε καλά στις προβλέψιμες φάσεις αλλά κάποιες στιγμές πρέπει να επιδιώκεις να είσαι απρόβλεπτος. Είδα τη μπάλα να πετάει προς την εστία, δεν είδα το κόρνερ, δεν είδα καν ποιος το εκτέλεσε”.

Η φάση του τέταρτου γκολ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις