Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Λίβερπουλ – Κλοπ: “Δεν θα κατέβουμε στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ! Ας παίξει η Άρσεναλ”

Λίβερπουλ – Κλοπ: “Δεν θα κατέβουμε στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ! Ας παίξει η Άρσεναλ”
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λίβερπουλ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ στα οποία, σύμφωνα με δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ, δεν θα κατέβει να παίξει αν δε δοθεί λύση με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων.

Είναι πιθανό σενάριο να μη δούμε τη Λίβερπουλ να αγωνίζεται στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου μετά την επική πρόκριση επί της Άρσεναλ, καθώς οι ημερομηνίες διεξαγωγής συμπίπτουν με το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στο Κατάρ, τις υποχρεώσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα αλλά και την αργία των Χριστουγέννων.

Ούτε οι “κόκκινοι” ούτε ο ο Κλοπ είναι διατεθειμένοι να συμμετάσχουν σε ματς ανήμερα τα Χριστούγεννα, με τον Γερμανό να δηλώνει απόλυτα ήρεμος “Ας κατέβει να παίξει η Άρσεναλ αντί για εμάς”.

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ

«Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, άλλοι θα πρέπει να είναι αυτοί που θα ανησυχήσουν. Η FIFA μας είπε ότι θα πρέπει να είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων οπότε θα πάμε στο Κατάρ. Περάσαμε στα προημιτελικά του League Cup, μας είπαν ότι πρέπει να παίξουμε και το ίδιο μας λέει και η Premier.

Αν δεν μας βρουν σωστή ημερομηνία και ώρα και όχι να παίξουμε 15:00 η ώρα το μεσημέρι ανήμερα των Χριστουγέννων, δεν θα παίξουμε. Ας περάσει η ομάδα που θα αντιμετωπίζαμε. Δεν θα είμαστε το θύμα αυτού του προβλήματος. Ας παίξει το ματς και η Άρσεναλ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ. Ξέρω ότι αρκετοί θα εύχονταν να έχει περάσει η Άρσεναλ στην επόμενη φάση, αλλά… συγγνώμη».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις