Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα: “Φάντασμα” ο Μέσι! Άφαντος ο Αργεντινός

Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα: “Φάντασμα” ο Μέσι! Άφαντος ο Αργεντινός

Ο Λιονέλ Μέσι πέρασε και δεν… ακούμπησε στο Άνφιλντ. Άφαντος ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα ήταν τραγική στο Άνφιλντ, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 4-0 από τη Λίβερπουλ και να αποκλειστεί από το Champions League. Οι Καταλανοί τα έκαναν και φέτος… θάλασσα, καθώς δεν μπόρεσαν και πάλι (σ.σ. έτσι έγινε και πέρυσι με τη Ρόμα) να υπερασπιστούν το ευρύ σκορ (3-0) του πρώτου αγώνα στη Βαρκελώνη απέναντι στους Άγγλους.

Ένας από τους λόγους της κατάρρευσης της Μπαρτσελόνα ήταν και η κάκιστη απόδοση του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σταρ δεν εμφανίστηκε στο Άνφιλντ στον επαναληπτικό ημιτελικό με τη Λίβερπουλ.

Τι κατάφερε να κάνει ο Μέσι στο παιχνίδι; Μοίρασε μόλις 35 καλές πάσες και 6 λάθος, έχασε 17 φορές τη μπάλα και εκτέλεσε και ένα απευθείας φάουλ. Αυτό ήταν και το μοναδικό φάουλ που πήρε σ’ όλο το παιχνίδι.

Όπως ήταν επόμενο, η κάκιστη εμφάνιση του Μέσι δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Ισπανούς που έγραψαν:  «Αυτή τη φορά δεν εμφανίστηκε. Αυτή τη φορά το Άνφιλντ κατάπιε τον Μέσι».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις