Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Λουκάκου: «Εριστικός ο Τζαβέλλας»

Λουκάκου: «Εριστικός ο Τζαβέλλας»

Την πρώτη ήττα στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018 γνώρισε η εθνική ομάδα, που έχασε χθες με 1-2 από το Βέλγιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και απώλεσε τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αντίθετα, εξασφάλισαν και μαθηματικά την κορυφή κι έγιναν η πρώτη ομάδα της ευρωπαϊκής ζώνης που προκρίθηκε για τα τελικά της Ρωσίας, το 2018.

Ο σταρ του Βελγίου, Ρομέλου Λουκάκου, είχε παράπονα από τον Τζαβέλλα και τους φιλάθλους: «Είμαι χαρούμενος για την ομάδα. Έπρεπε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο όσο πιο γρήγορα γινόταν. Δείξαμε ωριμότητα σε ένα σκληρό παιχνίδι. Ο αμυντικός τους (Τζαβέλλας) ήταν εριστικός. Και αγωνιστικά και με όσα μου έλεγε. Δεν με απασχολεί. Εγώ νίκησα, αυτός έχασε», τόνισε ο φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συμπλήρωσε, εξηγώντας γιατί μετά το γκολ του έκανε χειρονομία στον κόσμο: «Το έκανα γιατί κι αυτοί συμπεριφέρθηκαν εριστικά απέναντί μου. Μου έριχναν συνέχεια λέιζερ στα μάτια, κάτι βέβαια που το περίμενα. Αυτό όμως που προκαλεί τη μεγαλύτερη ικανοποίηση στο ποδόσφαιρο, είναι οι νίκες σε τέτοιες έδρες, με τέτοιες συνθήκες».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις