Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Λουτσέσκου έως το 2020 στον ΠΑΟΚ! Ανανέωσε με ρήτρα 2 εκατ. ευρώ ο Ρουμάνος [pic]

Λουτσέσκου έως το 2020 στον ΠΑΟΚ! Ανανέωσε με ρήτρα 2 εκατ. ευρώ ο Ρουμάνος [pic]
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να υπογράφει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, για δύο ακόμη χρόνια και έως το 2020. Ρήτρα 2 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του.

Προπονητής του ΠΑΟΚ μέχρι το 2020 θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η περσινή εξαιρετική σεζόν του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά και η φετινή πορεία στο Champions League, οδήγησαν τον Ιβάν Σαββίδη στην πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ρουμάνο προπονητή.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1034012532279836672

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μάλιστα, στη νέα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, έχει τοποθετηθεί και ρήτρα ύψους 2 εκατ. ευρώ, ενώ ο Ρουμάνος υπέγραψε με ιδιαίτερα αυξημένες αποδοχές, το νέο του συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για Λουτσέσκου

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ραζβάν Λουτσέσκου ως τις 30.06.2020.

Ο προπονητής της ομάδας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει καθοδηγήσει την ομάδα σε 47 αγώνες και έχει 37 νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε κάτι περισσότερο από 12 μήνες.

Του ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και πολλούς τίτλους τα επόμενα χρόνια!”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις