Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Λύγισε” η Τότεναμ των… εννέα! Έτοιμη για προσπέραση η Τσέλσι – video

“Λύγισε” η Τότεναμ των… εννέα! Έτοιμη για προσπέραση η Τσέλσι – video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τότεναμ έκανε σοβαρά λάθη στην έδρα της Μπόρνμουθ, τα οποία την άφησαν να παίζει σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με εννέα παίκτες και τελικά ηττήθηκε δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις (1-0), αποτέλεσμα που δίνει στην Τσέλσι το δικαίωμα να την ξεπεράσει και να ανέβει στην 3η θέση της Premier League, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της.

Καταστροφικό ήταν για την Τότεναμ το ματς στην έδρα της Μπόρνμουθ. Η ομάδα του Ποκετίνο ηττήθηκε με 1-0 και έδωσε την ευκαιρία στην Τσέλσι να την ξεπεράσει στη βαθμολογία και να ανέβει στην τρίτη θέση της Premier League.

Το τέρμα του Άκε στο 90+1′ “λύγισε” τους “σπερς” που αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος με εννέα παίκτες. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους (43′), ο Σον είδε την κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Λέρμα. Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48’, αποβλήθηκε και ο Φόιτ, για εγκληματικό τάκλιν πάνω στον Σίμπσον.

Να αναφέρουμε ότι αυτή ήταν η 3η διαδοχική ήττα της Τότεναμ σε όλες τις διοργανώσεις (όλες με 1-0) και πλέον η παρουσία της στην τετράδα τίθεται σε κίνδυνο, αφού πέρα από την Τσέλσι (υποδέχεται αύριο την Γουότφορντ) που είναι στο -2, στη… γωνία περιμένει και η Άρσεναλ (βρίσκεται στο -4 και αύριο υποδέχεται την Μπράιτον).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις