Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Μαγκιά” της Γιουνάιτεντ! Δωρεάν ταξίδι στην Αστάνα για τα… θύματα της “Thomas Cook”

“Μαγκιά” της Γιουνάιτεντ! Δωρεάν ταξίδι στην Αστάνα για τα… θύματα της “Thomas Cook”
ΦΩΤΟ Reuters

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ναύλωσε αεροπλάνο με προορισμό το Καζακστάν ενόψει του ματς με τη Ζενίς Αστάνα για το Europa League, έτσι ώστε όσοι οπαδοί ¨έχασαν¨ τα λεφτά τους επειδή έκλεισαν το ταξίδι με την “Thomas Cook”-χρεοκόπησε το Σεπτέμβριο- να δώσουν κανονικά το “παρών” χωρίς άλλα έξοδα.

Κίνηση σεβασμού προς τους οπαδούς της έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει του εκτός έδρας ματς με τη Ζενίς Αστάνα αφού η διοίκηση των “κόκκινων διαβόλων” ναύλωσε πτήση τσάρτερ έτσι ώστε όσοι οπαδοί της είχαν εμπιστευτεί τον ταξιδιωτικό κολοσσό “Thomas Cook”, που χρεοκόπησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, να μπορέσουν να ταξιδέψουν κανονικά στο Καζακστάν και να παρακολουθήσουν το ματς.

Η ανακοίνωση της διοίκησης των “κόκκινων διαβόλων”

«Έχουμε εργαστεί μέσω μίας σειράς σχεδίων έκτακτης ανάγκης για να ελαχιστοποιήσουμε τον αντίκτυπο που έχει στους υποστηρικτές μας η κατάσταση στην “Thomas Cook”. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διεξάγει δωρεάν ταξίδι στον επερχόμενο αγώνα εναντίον της Αστάνα στο Καζακστάν για όσους επλήγησαν από την αφερεγγυότητα της “Thomas Cook”», ανακοίνωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του κλαμπ του Μάντσεστερ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις