Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μακέντα: “Μία φορά στα 10 χρόνια βάζω ωραίο γκολ και το μου το ακύρωσαν!” (video)

Μακέντα: “Μία φορά στα 10 χρόνια βάζω ωραίο γκολ και το μου το ακύρωσαν!” (video)
ΦΩΤΟ Intime

Με χιουμοριστική διάθεση σχολίασε ο Φεντερίκο Μακέντα την απόφαση του διαιτητή να ακυρώσει το φοβερό γκολ που πέτυχε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου την Τετάρτη (22/1) στο ΟΑΚΑ.

Ο Φεντερίκο Μακέντα σημείωσε ένα από τα καλύτερα γκολ της σεζόν στη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-0 επί του Ατρομήτου, την Τετάρτη (22/1), για την 20η αγωνιστική της Superleague. Με πλάτη στο τέρμα, ο Ιταλός υποδέχθηκε τη μπάλα από τον Ζαχίντ και έκανε τακουνάκι πάνω στην κίνηση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μέγερι.

Μοναδικό πρόβλημα ήταν ότι το γκολ δεν… μέτρησε αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης το ακύρωσε όταν είδε στο VAR ότι υπήρχε φάουλ του Ινσούα νωρίτερα στη φάση. Η απόφαση εξόργισε τον Γιώργο Δώνη αλλά δεν άλλαξε το νικηφόρο αποτέλεσμα, με τον Μακέντα να κάνει ανάρτηση σήμερα (23/1) στο Instagram, έχοντας σε video το ακυρωθέν γκολ και σχολιάζοντας σε χιουμοριστικό ύφος και με μπόλικο αυτοσαρκασμό: “Όταν βάζεις ένα ωραίο γκολ κάθε 10 χρόνια και στο ακυρώνουν. Πέρα από την πλάκα, φανταστική απόδοση από την ομάδα. Ας συνεχίσουμε έτσι.”

https://www.instagram.com/p/B7qLlwsHkxA/?utm_source=ig_web_copy_link

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις