Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Μάνατζερ Τσιγκρίνσκι: “Κοντά σε συμφωνία με ΑΕΚ για ακόμα δύο χρόνια”

Μάνατζερ Τσιγκρίνσκι: “Κοντά σε συμφωνία με ΑΕΚ για ακόμα δύο χρόνια”

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορά, όπως όλα δείχνουν, και τη νέα σεζόν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με την Ένωση, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του, Αλεξάντρ Πάνκοφ.

Ο μάνατζερ του Τσιγκρίνσκι τόνισε ότι οι συζητήσεις με την πλευρά της ΑΕΚ βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο, κάνοντας λόγο για πιθανή συμφωνία για ανανέωση του τρέχοντος συμβολαίου για ακόμα δύο σεζόν. Παράλληλα, ο Πάνκοφ υποστήριξε ότι ο Ουκρανός αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο δύο τουρκικών συλλόγων.

Όσα δηλώσε ο μάνατζερ του Τσιγκρίνσκι

«Το συμβόλαιο του Τσιγκρίνσκι με την ΑΕΚ εκπνέει το καλοκαίρι και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Η ΑΕΚ έχει κάνει μία συγκεκριμένη πρόταση. Ο Ντμίτρο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παίζει πολύ καλά και ως εκ τούτου υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του. Μέχρι σήμερα, υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον από συλλόγους της Τουρκίας που βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.

Πιθανότατα είναι πιο κοντά στο να συμφωνήσει με την ΑΕΚ, μια και έχει περάσει δύο χρόνια στην Ελλάδα, ενώ αρέσει και πάρα πολύ στους οπαδούς, οι οποίοι του φέρονται εξαιρετικά. Ωστόσο βρισκόμαστε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Αν η ΑΕΚ κάνει την πρόταση που θέλει ο Ντίμα, είμαι σίγουρος πως θα παραμείνει».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις