Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μανέ… εξ’ ουρανού για Λίβερπουλ! Και τώρα… ντέρμπι κορυφής με Σίτι – video

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ βρέθηκε μια… ανάσα από την ήττα στην έδρα της Άστον Βίλα, αλλά κατάφερε να φέρει “τούμπα” το ματς στα τελευταία λεπτά, παίρνοντας τη νίκη με γκολ – κεφαλιά του Μανέ στις καθυστερήσεις (2-1)! Έτσι, οι “ρεντς” θα υποδεχθούν την Μάντσεστερ Σίτι στο μεγάλο “ντέρμπι” κορυφής της Premier League την ερχόμενη Κυριακή από το +6.

Απίθανη “απόδραση” και… +6! Η Λίβερπουλ βρέθηκε φάτσα με την πρώτη της ήττα στη φετινή Premier League αλλά κατάφερε να πετύχει… επική ανατροπή μέσα στην έδρα της Άστον Βίλα, σκοράροντας δύο φορές στα τελευταία λεπτά του αγώνα (2-1).

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Λίβερπουλ έδειξε για μια ακόμα φορά πως φέτος διαθέτει το… μέταλλο του πρωταθλητή, κράτησε σταθερή τη βαθμολογική διαφορά της από τη Μάντσεστερ Σίτι και απέκτησε τεράστια ψυχολογική ώθηση ενόψει του ντέρμπι κορυφής με τους “πολίτες” στο “Άνφιλντ”, που… έρχεται!

Για 87′ η Λίβερπουλ ήταν με τη… πλάτη στον τοίχο, αφού ο Τρεζεγκέ είχε δώσει προβάδισμα νίκης στην Άστον Βίλα από το 21′. Η Λίβερπουλ έπαιξε μονότερμα τους γηπεδούχους, έχασε τεράστιες ευκαιρίες και τελικά πέτυχε την ανατροπή στο φινάλε του ματς με τα γκολ – κεφαλιές των Ρόμπερτσον (87′) και Μανέ (90+4′).

Για 87′ η ομάδα του Κλοπ ήταν με τη… πλάτη στον τοίχο, αφού ο Τρεζεγκέ είχε δώσει προβάδισμα νίκης στην Άστον Βίλα από το 21′. Η Λίβερπουλ έπαιξε μονότερμα τους γηπεδούχους, έχασε τεράστιες ευκαιρίες και τελικά πέτυχε την ανατροπή στο φινάλε του ματς με τα γκολ – κεφαλιές των Ρόμπερτσον (87′) και Μανέ (90+4′).

Την ίδια στιγμή, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε δύσκολα (2-1) τη Σαουθάμπτον κι έχασε την ευκαιρία να μειώσει τους βαθμούς της διαφοράς από τους “ρεντς”, μια εβδομάδα πριν τους αντιμετωπίσει στο “Άνφιλντ”.

Ο Γουόρντ – Πράους άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 13′, ο Αγκουέρο έφερε το ματς στα ίσα στο 70′, ενώ ο Γουόκερ ήταν αυτός που στο 86′ έδωσε το “τρίποντο” στην ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Αποτελέσματα και σκόρερ της 11ης αγωνιστικής

Σάββατο 2 Νοεμβρίου

Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

(45′ Κινγκ)

Άρσεναλ – Γουλβς 1-1

(21′ Ομαμεγιάνγκ / 76′ Ραούλ Χιμένες)

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 1-2

(21′ Τρεζεγκέ / 87′ Ρόμπερτσον, 90+4′ Μανέ)

Μπράιτον – Νόριτς 2-0

(68′ Τροσάρ, 84′ Ντάφι)

Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον 2-1

(70′ Αγκούρο, 86′ Γουόκερ / 13′ Γουόρντ-Πράουζ)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι 3-0

(17′, 43′ Λούντστραμ, 44′ Φλεκ)

Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ 2-3

(74′ Μαλμπουενά, 90′ Σνόντγκρας / 16′ Κλαρκ, 22′ Φερνάντες, 51′ Σέλβεϊ)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις