Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Γκέλα σοκ και “αντίο” Champions League! – video

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Γκέλα σοκ και “αντίο” Champions League! – video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να χάσει βαθμούς και από την ουραγό και υποβιβασμένη Χάντερσφιλντ, αποχαιρετώντας έτσι και τις όποιες ελπίδες για έξοδο στο Champions League, καθώς την ίδια ώρα, η Τσέλσι επικράτησε με 3-0 της Γουότφορντ.

Παρότι προηγήθηκε στο σκορ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκε την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο και έμεινε στο 1-1 με την τελευταία της Πρέμιερ Λιγκ, Χάντερσφιλντ, μένοντας και μαθηματικά εκτός διεκδίκησης της 4η θέσης και του “εισιτηρίου” για το Champions League.

Μόλις στο 8′ ο ΜακΤόμινεϊ με ωραίο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, η οποία δεν κατάφερε όμως ποτέ να τελειώσει το ματς και το… πλήρωσε με τον Μπενζά στο 60′ να ισοφαρίζει το ματς, “σκοτώνοντας” την ομάδα του Σόλσκιερ.

Κάπως έτσι και “καταρρέοντας” στα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς, οι “κόκκινοι διάβολοι” έμειναν στους 66 βαθμούς, με την Τέλσι να ανεβαίνει την ίδια ώρα στους 70 βαθμούς, με μία αγωνιστική να απομένει για το τέλος της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι “μπλε” του Λονδίνου δυσκολεύτηκαν αρκετά κόντρα στη Γουότφορντ με τον Κέπα να κρατάει το μηδέν με εξαιρετικές αποκρούσεις στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη όμως, ο Λόφτους Τσικ βρήκε δίχτυα μόλις στο 48′ και ο Νταβίντ Λουίζ αμέσως μετά στο 51′, τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς, με τον Ιγκουαΐν να “γράφει” το 3-0 στο 75′

Η ομάδα του Σάρι βρίσκεται έτσι “αγκαλιά” με το “εισιτήριο” για το επόμενο Champions League, αλλά δεν το έχει ακόμη εξασφαλίσει, εξαιτίας της Άρσεναλ, η οποία βρίσκεται πια 5 βαθμούς πίσω της, αλλά με 2 ματς ακόμη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις