Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μουρίνιο: Τον “έφαγε” ο Φέργκιουσον! Ποιον δείχνει για αντικαταστάτη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μουρίνιο: Τον “έφαγε” ο Φέργκιουσον! Ποιον δείχνει για αντικαταστάτη
ΦΩΤΟ Reuters

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έπαιξε σημαντικό ρόλο στο “φάγωμα” του Ζοζέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ποιον θέλει για μόνιμο αντικαταστάτη του Πορτογάλου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “τελείωσε” τον Ζοζέ Μουρίνιο, μετά και την ήττα των “κόκκινων διαβόλων” από τη Λίβερπουλ στο “Άνφιλντ”. Σύμφωνα με τους “Times”, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον φαίνεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απομάκρυνση του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο εμβληματικός προπονητής, ο Γούντγουορντ, ο Γκιλ κι άλλοι επιτελικοί έκαναν ένα “πηγαδάκι” στο εστιατόριο του “Άνφιλντ” κατά τη διάρκεια του γεύματος για τους παράγοντες και φέρονται να συζήτησαν σχετικά με το μέλλον του Ζοζέ Μουρίνιο.

“Όσοι βρέθηκαν στον ίδιο χώρο (με τα στελέχη της Γιουνάιτεντ) τους φάνηκε ότι κουβέντιαζαν για την απομάκρυνση του Μουρίνιο” γράφει χαρακτηριστικά το απόσπασμα”, γράφει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο μέσο.

Η “Independent” προσθέτει, μάλιστα, ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα έχει λόγο στην επόμενη μέρα της Γιουνάιτεντ. Στην Αγγλία επιμένουν ότι ο Φέργκιουσον έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος είναι πιθανόν να αποτελέσει τον μόνιμο αντικαταστάτη του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις