Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα: “Άλωσε” το Όλντ Τράφορντ η “αρμάδα” του Μέσι! – videos

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα: “Άλωσε” το Όλντ Τράφορντ η “αρμάδα” του Μέσι! – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έφυγε δίκαια με το διπλό από το Ολντ Τράφορντ, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League, με το τελικό 0-1.

Ένα αυτογκόλ του Σο στο 12ο λεπτό του αγώνα, από προσπάθεια του Μέσι και κεφαλιά του Σουάρες, έκρινε τον πρώτο προημιτελικό ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Μπαρτσελόνα, με την ομάδα του Βαλβέρδε να “απειλείται” ελάχιστα από τους “κόκκινους διαβόλους” στο ματς.

Το παιχνίδι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να “πιέσει” ψηλά τη Μπαρτσελόνα από τα πρώτα λεπτά, όμως οι Καταλανοί ήταν αυτοί που “απείλησαν” πρώτοι στο ματς και μάλιστα βρήκαν το γκολ μόλις στο 12′. Ο Μέσι έκανε γυριστή… ασίστ στον Σουάρες και αυτός με διαγώνια κεφαλιά και τη… βοήθεια του Σο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για να μετρήσει τελικά το γκολ μετά και την εξέταση του VAR.

Το 0-1 των Καταλανών έφερε ξανά στην επίθεση τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς όμως να μπορεί αυτή να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Τερ Στέγκεν, με πιο σημαντική στιγμή της στο πρώτο ημίχρονο, το πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι, σε πτώση του ΜακΤόμινεϊ στο 29′.

 
Αντίθετα, η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που έφθασε κοντά και σε ένα δεύτερο τέρμα, με τον Κουτίνιο στο 36′ να μην μπορεί να νικήσει τον Ντε Χέα και τον Σουάρες να στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων στο 68′, μετά από κάθετη του Σεμέδο.
 
Με το παιχνίδι να είναι μάλιστα κακό στο δεύτερο ημίχρονο, το 0-1 έμεινε εύκολα μέχρι τέλους, δίνοντας “ισχυρό” προβάδισμα στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις