Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μάντσεστερ Σίτι: Δύσκολη πρεμιέρα κόντρα στην Μπράιτον [vids]

Μάντσεστερ Σίτι: Δύσκολη πρεμιέρα κόντρα στην Μπράιτον [vids]
Reuters

Η Μπράιτον αποδείχθηκε δυνατός αντίπαλος μέσα στην έδρα της για την Μάντσεστερ Σίτι. Οι “πολίτες” όμως κατάφεραν να μην πέσουν θύμα… έκπληξης στην πρεμιέρα της Premier League, “καθαρίζοντας” το ματς μέσα σε πέντε λεπτά (2-0).

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας τεράστια ποσοστά στην κατοχή της μπάλα, κόντρα στην Μπράιτον, που ήταν σαφώς “τρακαρισμένη” στην επιστροφή της στη “μεγάλη” κατηγορία μετά από 34 χρόνια!

Οι “πολίτες” έπαιξαν… μονότερμα την αντίπαλο τους, χωρίς όμως να κάνουν και τις ανάλογες ευκαιρίες, αφού η Μπράιτον αμύνθηκε πολύ καλά. Η πίεση της ομάδας του Μάντσεστερ αυξήθηκε και στο 27′ ο Ζέσους σκόραρε, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε σωστά το γκολ, αφού έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα με το χέρι.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός -ο οποίος ήταν ο πιο κινητικός των γηπεδούχων- ηττήθηκε στο 34′ από τον αντίπαλο πορτιέρε, που απέκρουσε ενστικτωδώς την κοντινή του κεφαλιά.

Η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε να πιέζει, στο 53′ ο Αγκουέρο δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή της Μέρνλι, ενώ στο 67′ ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στους “πολίτες”, όταν το σουτ του Ντε Μπρούιν βρήκε πάνω στον Ντανκ.

Η Σίτι κατάφερε τελικά να λύσει το… γόρδιο δεσμό στο 60′, με τον Αγκουέρο να διώχνει το άγχος την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

https://twitter.com/nca_rorschach/status/896432127922774017

Στο 75′ τελείωσε και κάθε ελπίδα της Μπράιτον για βαθμό, αφού ο Ντανκ -αντί να διώξει- νίκησε με κεφαλιά τον πορτιέρε της ομάδας του, για το 2-0.

https://twitter.com/PLGoalsAndNews/status/896432894075445248

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις