Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μαραντόνα: “Έκλαιγε σαν πεντάχρονο ο Μέσι!”

Μαραντόνα: “Έκλαιγε σαν πεντάχρονο ο Μέσι!”
ΦΩΤΟ intime

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα κλήθηκε για μία ακόμη φορά να σχολιάσει τη σχέση του με τον Μέσι, αλλά και αυτή του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα με την Εθνική Αργεντινής, υποστηρίζοντας ότι τον έχει δει να κλαίει σαν παιδί πέντε ετών για αυτή.

Η παρουσία του Μέσι στην Εθνική Ομάδα της Αργεντινής δεν σταματάει να “πουλάει” στη χώρα του “τάνγκο”, με τους συμπατριώτες του να ασχολούνται διαρκώς με τις εμφανίσεις του 31χρονου επιθετικού με της φανέλα της “αλμπισελέστε”.

Για το θέμα έχει μιλήσει πολλές φορές και ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος συνυπήρξε μαζί του για μια περίοδο ως προπονητής της ομάδας, συμμετέχοντας και στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, όπου αντιμετώπισαν και την Ελλάδα.

Αυτή τη φορά όμως, ο θρύλος του αθλήματος αποκάλυψε και ένα περιστατικό μετά από ήττα της Αργεντινής, θέλοντας να δείξει το πόσο… πονάει τη φανέλα της, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

«Είμαι φίλος με τον Λέο. Τον είδα να κλαίει κάτω από το ντους όταν είχαμε χάσει ένα ματς με 4-0, ενώ οι συμπαίκτες του έψαχναν να βρουν τις πτήσεις για να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο νωρίς στα σπίτια τους. Είδα τον Μέσι να κλαίει σαν ένα παιδί πέντε ετών», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις