Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαρτίνς: “Δεν ξέρω για ποιον λόγο υπάρχει το VAR!”

Μαρτίνς: “Δεν ξέρω για ποιον λόγο υπάρχει το VAR!”
ΦΩΤΟ intime

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν φανερά απογοητευμένος από την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Ξάνθη τονίζοντας ότi μόνο ο Ολυμπιακός υπήρχ3ε στον αγωνιστικό χώρο στα Πηγάδια ενώ άφησε αιχμές για τo VAR.

«Σκασμένος» ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του είχε πολλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη ενώ αρνήθηκε να μιλήσει για την εικόνα της Ξάνθης -νωρίτερα είχε πει στην κάμερα της ΕΡΤ πως όλο το ματς παίχτηκε σε χώρο 30 μέτρων- και άφησε αιχμές για τη διαιτησία αναρωτούμενος για το λόγο ύπαρξης του VAR.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού

“Ήμασταν απόλυτα κυρίαρχοι στο ματς. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Είχαμε πολλές τελικές. Εμείς υπήρχαμε στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη» είπε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής ενώ σε ερώτηση για τη διαιτησία δήλωσε: “Δεν ξέρω για ποιον λόγο υπάρχει το VAR…”

Όσο για την εικόνα της Ξάνθης, ο Πέδρο Μαρτίνς είπε: “Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι. Για αυτό πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή της Ξάνθης.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις