Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρτίνς: “Είναι κρίμα, δεν ήμασταν Ολυμπιακός μετά το 70′”

Μαρτίνς: “Είναι κρίμα, δεν ήμασταν Ολυμπιακός μετά το 70′”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Απογοητευμένος από την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μίλαν στο Σαν Σίρο ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στο κακό πρόσωπο των Πειραιωτών μετά το 70′.

Φανερά στεναχωρημένος από τον τρόπο που ηττήθηκε ο Ολυμπιακός από τη Μίλαν ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο Μιλάνο.

“Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο όμως πιστεύαμε πως μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς για 70 λεπτά με ποιότητα με έλεγχο του αγώνα. Ένα ώριμο ματς, είμασταν συγκεντρωμένοι, όλα αυτά μέχρι την ώρα που δεχθήκαμε, όπως δεχθήκαμε, το πρώτο γκολ” τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε:

“Χάσαμε τον έλεγχο μετά την αλλαγή του Τοροσίδη που δεν ήταν προγραμματισμένη να γίνει, όμως ο τραυματισμός του στο δεξί πόδι μας ανάγκασε να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Σε τέτοια ματς πληρώνεις ακριβά τα λάθη και την εικόνα που είχαμε εμείς μετά το 70΄. Όταν δεχόμαστε γκολ πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι, να ξέρουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Δεν ήμασταν η ομάδα που έπρεπε, η ομάδα που ήμασταν για 70 λεπτά. Μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα αλλά αυτό οπως αποδείχθηκε ήταν πολύ δύσκολο. Είμαστε λυπημένοι, είναι κρίμα το πρώτο πρόσωπο που είχαμε για 70 λεπτά να αλλάζει έτσι, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα που είχαμε και θέλαμε».

Ο Μαρτίνς ρωτήθηκε και πάλι για την αποθέωση που γνώρισε η ομάδα του στο τέλος του αγώνα από τους 6.000 οπαδούς του Ολυμπιακού, τονίζοντας: “Ο κόσμος είναι φανταστικός. Θα πρέπει και εμείς να απαντάμε με νίκες. Να είμαστε πιο επιθετικοί, πιο σταθεροί, πιο ισορροπημένοι. Δεν ήμασταν Ολυμπιακός μετά το 70΄και αυτό μας στοίχισε. Να αλλάξουμε νοοτροπία και ψυχολογία και να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και αυτό πρέπει να αλλάξει γρήγορα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις