Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ματς… ροντέο με 6 γκολ στη Βεστφαλία! Η Λειψία έδειξε χαρακτήρα… πρωταθλήτριας [videos]

Ματς… ροντέο με 6 γκολ στη Βεστφαλία! Η Λειψία έδειξε χαρακτήρα… πρωταθλήτριας [videos]
ΦΩΤΟ Reuters

Ισοπαλία με σκορ 3-3 απέσπασε η Λειψία στην έδρα της Ντόρτμουντ, για την 16η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, γυρνώντας από το 2-0, με το οποίο έχανε στο ημίχρονο και στέρησε από τους Βεστφαλούς την ευκαιρία να την πλησιάσουν στην κορυφή. “Τάλιρτης Μάιντς στην έδρα της Βέρντερ.

“Ατσάλινη” μοιάζει φέτος η Λειψία, που πήρε το βαθμό της ισοπαλίας από την Ντόρτμουντ, στο “Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ”, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο από γκολ των Βάιγκλ (23′) και Μπραντ (34′). Με τον Βέρνερ να εκμεταλλεύεται απίστευτες γκέλες του Μπούρκι και της άμυνάς του και σ’ ένα εξάλεπτο (47’-53’) και να ισοφαρίζει, οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στο ματς, αλλά στο 55′ ο Σάντσο έβαλε ξανά μπροστά τους γηπεδούχους με 3-2.

Η Λειψία όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφτασε στην ισοφάριση στο 78′ με τον Σινκ και έμεινε αήττητη για 11ο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, στερώντας παράλληλα την ευκαιρία από την Ντόρτμουντ να πλησιάσει περισσότερο την κορυφή της Bundesliga αφού έμεινε στην 3η θέση με 30 πόντους, ενώ η Λειψία έχει 34.

Σε άλλο ματς της 16ης αγωνιστικής η Μάιντς έκανε “πάρτι” στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης, την οποία ισοπέδωσε με 0-5 με τον Κουάισον (10΄,19΄,38΄) να κάνει χατ-τρικ ενώ τα άλλα τέρματα προήλθαν από αυτογκόλ του Παβλένκα (15′) και το “κερασάκι στην τούρτα” έβαλε ο Ματέτα στο 81′.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις