Site icon NewsIT

Με… αέρα πρωταθλήτριας! Η Σίτι ήταν σαρωτική στην πρεμιέρα – videos

10.08.2019 | 16:22
Με… αέρα πρωταθλήτριας! Η Σίτι ήταν σαρωτική στην πρεμιέρα – videos

Απλά τα πράγματα! Ιδανική εκκίνηση για την Μάντσεστερ Σίτι στην φετινή Premier League. Οι “πολίτες” πέρασαν... αέρα με 5-0 από την έδρα της Γουεστ Χαμ. Τρία γκολ ο Στέρλινγκ.

Με το.. καλημέρα η Μάντσεστερ Σίτι έδειξε πως και φέτος δεν αστειεύεται και πως οι αντίπαλοι της θα πρέπει να “ματώσουν” για να της πάρουν τον τίτλο. Οι “πολίτες” έκαναν περίπατο στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, νικώντας την Γουέστ Χαμ με 5-0, στην πρεμιέρα της φετινής Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε την κατοχή της μπάλας και με πίεση στα 3/4 του γηπέδου ανάγκασε την Γουεστ Χαμ να παίξει αμυντικά και να ψάξει επιθετικές προσπάθειες μόνο με αντεπιθέσεις. Οι “πολίτες” είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος (σ.σ. τα “σφυριά” έκαναν μόλις μία τελική στο πρώτο ημίχρονο) κι έφτασαν στο γκολ στο 21′.

Ο Γουόκερ έκανε ένα τρομερό σπρίντ από τα δεξιά, σέντραρε, ο Ντιόπ ακούμπησε την μπάλα αλλά δεν κατάφερε να διώξει και ο Ζεσούς -που προτιμήθηκε από τον Γκουαρντιόλα αντί του Αγκουέρο- την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε δυνατά στην επανάληψη, έκανε το 0-2 στο 51′ με τον Στέρλινγκ. Δύο λεπτά αργότερα όμως ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του Ζέσους, ως οφσάιντ. Ο Έντερσον έκανε στο 73′ εκπληκτική διπλή επέμβαση στις προσπάθειες των Τσιτσαρίτο και Λαντσίνι, για να έρθει στο 75′ ο Στέρλινγκ και με το δεύτερο του γκολ στην αναμέτρηση να κάνει το 0-3.

Το τελικό 0-5 διαμορφώθηκε με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 83′ ο Ντιόπ ανέτρεψε τον Μαχρέζ, ο Ντιν έδειξε την άσπρη βούλα, ο Αγουέρο είδε τον Φαμπιάνσκι να διώχνει την εκτέλεση του, αλλά το… VAR έδειξε επανάληψη και ο Αργεντινός δεν λάθεψε δεύτερη φορά. Το σκορ “έκλεισε” στο 90+2′ με το τρίτο τέρμα του Στέρλινγκ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version