Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Με… χέρι και δοκάρια η πρώτη “γκέλα” της Σίτι στην Premier League – video

Με… χέρι και δοκάρια η πρώτη “γκέλα” της Σίτι στην Premier League – video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Σίτι “σκόνταψε” στην τρίτη αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Γουλβς εκτός έδρας, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με αντικανονικό γκολ και τους φιλοξενούμενους να έχουν τρία δοκάρια.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από την έδρα της Γουλβς. Οι πρωταθλητές Αγγλίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους “Λύκους”, με αποτέλεσμα να χάσουν τους πρώτους τους βαθμούς στη φετινή Premier League.

Ο Βιλί Μπολί έδωσε στο 57ο λεπτό το προβάδισμα στους Γουόντερερς, σε μια φάση που η μπάλα έχει χτυπήσει στο χέρι του άσου της Γουλβς πριν καταλήξει στα δίχτυα. Η Μάντσεστερ Σίσι ισοφάρισε νωρίς (69′) με κεφαλιά του Εϊμερίκ Λαπόρτ, ωστόσο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Να σημειωθεί ότι η Σίτι είχε τρία δοκάρια στο παιχνίδι, τα δύο εκ των οποίων στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ρούι Πατρίτσιο είδε το σουτ του Αγκουέρο στο 21′ και το σουτ του Στέρλινγκ στο 22′ να χτυπούν στο δοκάρι, με τον Αργεντινό επιθετικό της Σίτι να έχει και δεύτερο δοκάρι, όταν “σημάδεψε” σε εκτέλεση φάουλ το οριζόντιο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

Το 1-0 της Γουλβς

Το 1-1 της Μάντσεστερ Σίτι

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 25 Αυγούστου 
Γουλβς – Μαν. Σίτι 1-1 (57′ Μπολί – 69′ Λαπόρτ)
Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ (17:00)
Μπόρνμουθ – Έβερτον (17:00)
Φούλαμ – Μπέρνλι (17:00)
Χάντερσφιλντ – Κάρντιφ (17:00)
Σαουθάμπτον – Λέστερ (17:00
Λίβερπουλ – Μπράιτον (19:30)

Κυριακή 26 Αυγούστου 
Γουότφορντ – Κρίσταλ Πάλας (15:30)
Νιούκαστλ – Τσέλσι (18:00)

Δευτέρα 27 Αυγούστου 
Μαν. Γιουνάιτεντ – Τότεναμ (22:00)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις