Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μείωσε την ποινή του ΠΑΟΚ η ΕΠΟ! Για τους πυρσούς στο ματς με την ΑΕΚ

Μείωσε την ποινή του ΠΑΟΚ η ΕΠΟ! Για τους πυρσούς στο ματς με την ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε τη μείωση του προστίμου που είχε επιβληθεί στον ΠΑΟΚ για το άναμμα πυρσών στις κερκίδες της Τούμπας στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, με την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ να γλιτώνει ουσιαστικά, ένα ποσό της τάξης των 30.000 ευρώ.

Πρόστιμο 73.000 ευρώ καλούνταν να καταβάλλει στην ΕΠΟ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για όσα συνέβησαν στις κερκίδες της Τούμπας κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ στην 4η αγωνιστική της Superleague, ποσό που “έπεσε” την έφεση.

Πιο συγκεκριμένα και όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Εφέσεων, το ποσό του προστίμου μειώθηκε στα 43.500, με τον Δικέφαλο του Βορρά να γλιτώνει έτσι σχεδόν 30.000 ευρώ, από εκείνη την ποινή.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

“Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.
Δέχεται τυπικά και κατ’ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθμ. 150/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου  Μονομελούς  Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, με την οποία είχαν επιβληθεί στην εν λόγω ΠΑΕ ποινές για πειθαρχικώς αξιόλογα και ελεγχόμενα περιστατικά στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΚ που διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE στις 23/09/2018.

Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη απόφαση ως προς τη διάταξή της περί επιβολής χρηματικής ποινής, για την πρώτη πράξη την οποία τέλεσε η εκκαλούσα καθ΄υποτροπήν (1επ, 5, 14 παρ.1 περ.β’, 2, 3 και 4 περ.α’, 15 παρ.2 περ. γ’ του ΠΚ της ΕΠΟ), ύψους 60.000 ευρώ.

Επιβάλει σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πρώτη πράξη την οποία τέλεσε η εκκαλούσα καθ΄υποτροπήν (1επ, 5, 14 παρ.1 περ.β’, 2, 3 και 4 περ.α’, 15 παρ.2 περ. γ’ του ΠΚ της ΕΠΟ) την χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ.

Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή για όλες τις πράξεις το ποσό των σαράντα τριών χιλιάδων πεντακοσίων (43.500) ευρώ”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις