Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μελισσανίδης για Χριστοδουλόπουλο: “Δεν πα’ να είναι και ο Μέσι…”

Μελισσανίδης για Χριστοδουλόπουλο: “Δεν πα’ να είναι και ο Μέσι…”

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν εκνευρισμένος από τη στάση που κράτησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. “Δεν μου κάνει σαν άνθρωπος. Δεν πά’ να είναι και ο Μέσι”, φέρεται να είπε στους συνεργάτες του ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Η στάση που κράτησε ο διεθνής Έλληνας άσος τον τελευταίο καιρό ενόχλησε ιδιαίτερα τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού του παίκτη προς τον σύλλογο.

«Όταν κάποιος δεν σέβεται την υπογραφή του, δεν μου κάνει σαν άνθρωπος. Δεν πά’ να είναι και ο Μέσι. Όποιος δεν συμβαδίζει με τις ηθικές αρχές του κλαμπ, δεν μας κάνει. Τελεία και παύλα.

Όποιον ποδοσφαιριστή θέλουμε να τον κρατήσουμε, τον κρατάμε. Στην περίπτωσή του το θέμα φυσικά δεν ήταν οικονομικό. Εκτός κι αν πιστεύει κάποιος ότι η ΑΕΚ δεν μπορούσε να του δώσει 150 ή 200.000 ευρώ περισσότερα τον χρόνο. Αυτά είναι αστειότητες…», φέρεται να είπε στους συνεργάτες του ο “Τίγρης”, όπως αναφέρει σήμερα (16/5) η εφημερίδα Live Sport.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε και στο μοναδικό ραντεβού που είχε με τον Χριστοδουλόπουλο. «Του είχα πει σε εκείνο το ραντεβού ότι “αν δεν μου απαντήσεις σε 48 ώρες, έχεις τελειώσει για εμάς”. Δεν μας απάντησε ποτέ, δεν σεβάστηκε την υπογραφή του. Από τότε θεωρώ ότι είχε μιλήσει και είχε συμφωνήσει αλλού».

Όσο για τις απειλές που τόνισε ο Λάζαρος ότι δέχθηκε, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ φέρεται να έλεγε στους συνεργάτες του: «Να βγει να μας πει ποιος τον απείλησε. Να βγει τώρα να πει στον κόσμο ποιος και τι του είπε»!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις