Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μελισσανίδης σε Βράνιες: “Φέρε 4 εκατ. ευρώ για να φύγεις”

Μελισσανίδης σε Βράνιες: “Φέρε 4 εκατ. ευρώ για να φύγεις”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Όγκνιεν Βράνιες “φλερτάρει” έντονα με την Άντερλεχτ τις τελευταίες μέρες, ενώ δεν έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Το ξεκάθαρο μήνυμα του Μελισσανίδη στον Βόσνιο αμυντικό.

Ο Όγκνιεν Βράνιες αποτελεί το πιο “καυτό” όνομα του ρεπορτάζ της ΑΕΚ των τελευταίων ημερών, λόγω του “φλερτ” που έχει με την Άντερλεχτ. Η υπόθεση του 29χρονου αμυντικού απασχολεί άπαντες στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στην πλευρά του Βόσνιου.

Το μήνυμα του Μελισσανίδη

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, σε επικοινωνία που είχε με τον Βράνιες και τον μάνατζερ του, τους τόνισε ότι θέλει να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Ξεκαθάρισε, βέβαια, ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να πωληθεί ο Βόσνιος αμυντικός, εξηγώντας, όμως, ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να έρθει πρόταση από 4 εκατομμύρια ευρώ και πάνω.

Η ΑΕΚ προσφέρει νέο τριετές συμβόλαιο στον Βράνιες με ετήσιες αποδοχές 400.000 ευρώ, την ώρα που η Άντερλεχτ του δίνει τα διπλάσια χρήματα για κάθε χρόνο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις