Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μέσι: “Εμείς φταίμε για ό,τι έγινε με Λίβερπουλ, όχι ο Βαλβέρδε”

Μέσι: “Εμείς φταίμε για ό,τι έγινε με Λίβερπουλ, όχι ο Βαλβέρδε”

Ο Λιονέλ Μέσι στηρίζει τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα υπερασπίστηκε τον προπονητή του, στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η Μπαρτσελόνα παραχώρησε την Παρασκευή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (25/5) τελικού του Copa del Rey κόντρα στην Βαλένθια, με τον Λιονέλ Μέσι να εκπροσωπεί τους παίκτες και να δέχεται καταιγισμό ερωτήσεων, όχι για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, αλλά για τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ.

Ο απόλυτος ηγέτης της “Μπάρτσα” σήκωσε ασπίδα προστασίας στον Ερνέστο Βαλβέρδε, τονίζοντας ότι μόνο αυτός δεν φταίει για τον χαμένο ημιτελικό του Champions League.

“Δεχτήκαμε ένα πολύ ισχυρό χτύπημα. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω διαβάσει πολλά μετά από το ματς. Άκουσα για την κριτική που γίνεται στον κόουτς αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι ο κόουτς έκανε εξαιρετική δουλειά όλο αυτό τον καιρό.

Πιστεύω ότι δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τον αποκλεισμό από την Λίβερπουλ. Εμείς είμαστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι. Ξέραμε ότι το ίδιο πράγμα δεν μπορούσε να συμβεί πάλι σε εμάς και όμως συνέβη. Η εικόνα που δώσαμε δεν ήταν καλή. Μπορεί να συμβεί κάτι μία χρονιά, αλλά δύο σερί χρονιές…”, τόνισε αρχικά ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα και πρόσθεσε:

“Για να είμαι ειλικρινής, δεν με νοιάζει και τόσο για το Χρυσό Παπούτσι, προσπαθούμε να αφήσουμε πίσω αυτό που συνέβη με την Λίβερπουλ. Αυτό που συνέβη στο Άνφιλντ θύμισε αυτό που έγινε στην Ρώμη όπου μπήκαμε στο ματς και δεχτήκαμε πολύ γρήγορα γκολ. Αυτό άρχισε να περνάει στο μυαλό μας.

Αντιδράσαμε καλά, κάνοντας ένα καλό πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Υπήρχε μόνο μία ομάδα στον αγωνιστικό χώρο”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις