Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

“Μέταλλο” πρωταθλήτριας η Σίτι! “Έσπασε” το αήττητο της Λίβερπουλ – videos

“Μέταλλο” πρωταθλήτριας η Σίτι! “Έσπασε” το αήττητο της Λίβερπουλ – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Σίτι έδειξε “μέταλλο” πρωταθλήτριας στο ντέρμπι τίτλου με τη Λίβερπουλ και κερδίζοντας με 2-1, “έσπασε” το αήττητο της Λίβερπουλ και μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ στους 4 βαθμούς.

“Φωτιά” στη “μάχη” του τίτλου έβαλε η Μάντσεστερ Σίτι, αφού επικράτησε δίκαια με 2-1 της Λίβερπουλ και έμεινε “ζωντανή” στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, όντας πλέον στο -4 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Ο Αγκουέρο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Σανέ στο 71′ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, αφού είχε προηγηθεί η ισοφάριση του Φιρμίνο, λίγα λεπτά νωρίτερα.

Το παιχνίδι

Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε πιο δυνατά στο ματς και “πίεσε” τη Λίβερπουλ ψηλά, όμως οι “κόκκινοι” ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, με τον Μανέ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι σε τετ-α-τετ και τη μπάλα να μην περνά για χιλιοστά τη γραμμή της εστίας, στη μετέπειτα ασυνεννοησία Έντερσον – Λαπόρτ.

https://twitter.com/TheSwypeSports/status/1080925298995154944

https://twitter.com/tonicantona/status/1080924184518320130

Οι “Πολίτες” γλίτωσαν έτσι το σοκ και βρήκαν μάλιστα και το προβάδισμα λίγο αργότερα, αφού ο Αγκουέρο με μία “φωτοβολίδα” από αριστερά πέρασε τη μπάλα από… κλειδαρότρυπα για το 1-0 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Λίβερπουλ έψαξε την ισοφάριση μετά και τις αλλαγές του Κλοπ και την βρήκε με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, ο οποίος ολοκλήρωσε εύκολα ένα εξαιρετικό συνδυασμό των συμπαικτών του στο 64′ για το 1-1.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κατάφερε όμως να αντιδράσει άμεσα και με τον Σανέ στην αντεπίθεση, βρήκε και δεύτερο γκολ, για να πάρει τελικά τη σπουδαία νίκη με 2-1.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις