Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Μετεγγραφικό σενάριο για Ολυμπιακό! “Πειραιά ή Μπενφίκα ο Γκασπάρ”

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να προσθέσει ένα δεξί μπακ στο ρόστερ του και σενάριο από την Ιταλία, φέρνει το Μπρούνο Γκασπάρ της Φιορεντίνα, στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς. “Μάχη” με την Μπενφίκα για τον παίκτη.

Ο 25χρονος Μπρούνο Γκασπάρ φέρεται να είναι ο “εκλεκτός” του Πέδρο Μαρτίνς για το δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού, με τα ιταλικά ΜΜΕ να θέλουν τους “ερυθρόλευκους” και τη Μπενφίκα ως τους δύο πιθανούς προορισμούς του Πορτογάλου μπακ.

Ο ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα (11 συμμετοχές στη Serie A πέρυσι), προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας της Λισαβόνας, αλλά έχει πραγματοποιήσει τις κορυφαίες σεζόν της καριέρας του στη Γκιμαράες, όπου είχε προπονητή του και τον Πέδρο Μαρτίνς. Με βάσει το δημοσίευμα λοιπόν, ο νέος κόουτς του Ολυμπιακού έχει ψηλά στη λίστα του τον Γκασπάρ και θα δώσει “μάχη” με την Μπενφίκα για να τον φέρει στον Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Πειραιώτες αναμένεται όντως να προχωρήσουν σε μετεγγραφή δεξιού μπακ φέτος το καλοκαίρι, ακόμη και για τη θέση του βασικού, αφού το μέλλον του Ομάρ στην ομάδα, παραμένει αμφίβολο.

Το δημοσίευμα για Γκασπάρ και Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις