Site icon NewsIT

“Μήνυμα” Σαββίδη σε Κονέ – Χιμένεθ! “Τελικά σφύριξε ο Κομίνης;”

12.04.2018 | 21:17
Σαββίδης

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι ο Γιώργος Κομίνης σφύριξε για την επανεκκίνηση του παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΚ και ο Γιώργος Σαββίδης, σχολίασε ειρωνικά τις δηλώσεις των Χιμένεθ και Κονέ επί του θέματος, με ανάρτησή του στα Social Media.

Εν αναμονή της απόφασης για την έφεση του ΠΑΟΚ, μετά την τιμωρία του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Γιώργος Σαββίδης υποστήριξε τη θέση της ομάδας του, έναντι της Ένωσης, με σχόλιό του στο Instagram.

Το μέλος του Δ.Σ. του Δικεφάλου του Βορρά, ανάρτησε απόσπασμα δηλώσεων τόσο του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Παναγιώτη Κονέ, όσο και του προπονητή της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ, επικρίνοντας ουσιαστικά τα λεγόμενά τους.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαββίδης, έγραψε με ξεκάθαρα ειρωνικό ύφος το εξής: «Τελικά σφύριξε ο Κομίνης να βγείτε έξω ή όχι; Συνεννοηθείτε λίγο και πείτε μας, σας βλέπω λίγο μπερδεμένους».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ έδωσε χθες (11/04) στη δημοσιότητα και ένα μονταρισμένο βίντεο, στο οποίο ισχυρίζεται ότι φαίνεται ο διαιτητής του αγώνα της Τούμπας, Γιώργος Κομίνης, να σφυρίζει για τη συνέχιση του ματς, μετά τη διακοπή που έφερε τελικά και την τιμωρία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Οι φωτογραφίες που “ανέβασε” ο Γιώργος Σαββίδης

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version